[Ankara - MT]

Ninjamm :)
Ben bir perşembe akşamı Kafes e geldim baya bir motorcu arkadas orada oturmuşlardı sohbet muhabbet falan. tek scoterlı benim aceba o yüzdenmi kimse pas vermedi
İnsanın doğasında var işte bir yerden girmek gerekiyor inan herkes çok cana yakın sıcak kanlı ve motor ayırt etmek gibi bir sorunda yok keşke ben seni görebilseydim geldiğin gün.... Kendimden örnek vereyim bende ilk gittiğim gün kimseyi tanımıyordum ve aklımda acaba bunlar cokmu havalılar gibi bir fikir vardı ve biraz kendimi zorladım ve girdim muhhabete şimdi ise yine cogunu tanımam ama bi ayrıcalıkda yok Ha ninya ha diğeri hepsi aynı yani sevgiler...

Açıkyol
Aslına bakarsan ayrıgayrı da yok.Hepsi bizim arkadaşımız dostumuz
.
Olay bu..:cat:
Sen de farketmişsindir
Dün farketti izmirde biz 50 -60 kişi ile buluşuyoruz dedi ankarada topunu bi araya getirsen olmaz zaten okadar :)
Herşey bir merhaba'ya bakar.Selamına yanıt vermeyen motorcu olamaz diye düşünüyorum
Birde budur olay :rendeer:

Gelelim pazar gününe sizin Planlarınızı alt üst edeyimde görün siz :queen: tek kelime ile bana uyacaksınız tadını cıkaracaksınız... Ve scooterdı,yavaş giderdi yok gelemezdi gibi bahaneleri geçin..
Ehliyetiniz ve korumalarınız varmı ozaman Pazar günü saat 10,00'da Anatolia'nın önünde olmanız dileği ile :bounce:

Şimdi olayı netleştiriyorum merak edenlere.... Pazar günü ne olacak ?

23.07.2006 Pazar
saat: 10:00 ( saate uyun ) Erken kalkmaktan bi zarar gelmez :D
Buluşma yeri: Anatolia Showland ( Yeri değiştirmiyorum )

Saat: 10,30'da hareket ederiz ona göre

Gidilecek yer: Cumartesi ve Pazar günü Gölbaşından 10 km sonra Model araba yarışlarını olacak izlemeye gidileceğiz.Tabi biz Pazargünü gideceğiz bu arada oraya kimler gidecek derseniz sadece biz değiliz diğer grub ile orada birleşme gibi bir durumumuz söz konusu. Daha sonrasında yine isteğe göre baska yerlere gidilebilir..

Arkadaşlar sadece kendinizi biraz zorlayıp katılın derim ben de Anatolia showlande gelicem sizinle birlikte hareket edicem..

23 TEmmuz Pazar Anotolia Buluşma
Katılanlar;
1.EgeKnn ( burada olmayabilir )
2.ninya
3.mithrelios
4.gupilya
5.ohyeah
6.açıkyol
7.Just_Life ( Artcısı )
8.watergun

Gelicekler ismini yazdırsın, gelemeyeceklerde...

en ehliyeti alamadım ki daha yolda problem cıkar mı dersin ? Sınav sonucunu beklıyorum işte :pr:

ya izleyeceğiniz istikamette polis yoksa bende gelebilirim malum ehliyet sorunu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu gece ankaradan ayrılıyorum arkadaşlarartık başka bir zaman inşallah yine gelip gidicem pazar yokum listeden çıkarabilirsiniz

Kenan Tekrar tanıştığımıza memnun oldum.... İyi yolculuklar dilerim.

Ehliyetsiz olarak gelecek arkadaşlar sorumlulukları tamamen kendi üzerlerindedir.

egeknn kendine iyi bak başka zaman takılırız artık diğer gelişinde...

just life program bana uyar ama bir an once karar werilsin yoksa 1 grup 10 da diğer grup 13 de buluşacak

Adil kardeşim biraz insaflı ol!Saat 10'da gelen var,gelemeyen var:)
Sabah nöbet devredip,eve uğrayıp ancak gelirim ki saat 11'i bulur.
Gel sen şu saati 11'e al da yetişecem diye yolda telef olmıyalım:p
ninya;
abicim fuar tayfasına da haber verceksin,di mi?
Yok mu başka gelecek?
Görüşmek dileğiyle.

mt-ankara ekibi
23.07 PAZAR buluşmasını saat 11:00 buluşup gölbaşınamı gidelim yoksa saat 13:00 de buluşup kızılay'a mı gidelim?
bana kalırsa 11 de bulusup gölbaşına gidelim hem orda diğer gruplarlada buluşup kaynaşırız. Lütfen katılacak olanlar kendilerini belirtsin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mithrelios' Alıntı:
evet fuarın yapıldığı yer, orada seninle tanışmıştık zaten, sen sanırım motoru daha yeni alacaktın o zaman henuz almamıştın.

nese pazar goruşur konuşuruz artık bol bol :D

Benim 2 yıldır motorum var. Ayrıca fuar alanına kızım ile gelmiştim. Kırşehirden bir arkadaş vardı forumda galiba onunla karıştrdın. Neyse yarın kaza bela olmazsa inşallah tanışırız. Kalın sağlıcakla. Yarın görüşmek üzere.

gelmek ıstıyorum fakat ehlıyetımı alamadım henuz ve gıdecegımız yerde sorun yasarmıyız?sızler daha once gıttıgınız ıcın yol ve trafık durumunu bılırsınız.ama anatolıa nın orada olacagım 11 de...

Arkadaşlar,ehliyeti olan-olmayan herkesi bekliyoruz!
Ehliyetsizler için bişeyler düşünürüz artık.
MT T-shirtü olan arkadaşlar,giyip gelin de sizi tanıyalım:mrgreen:

açıkyol' Alıntı:
Adil kardeşim biraz insaflı ol!Saat 10'da gelen var,gelemeyen var:)
Sabah nöbet devredip,eve uğrayıp ancak gelirim ki saat 11'i bulur.
Gel sen şu saati 11'e al da yetişecem diye yolda telef olmıyalım:p
ninya;
abicim fuar tayfasına da haber verceksin,di mi?
Yok mu başka gelecek?
Görüşmek dileğiyle.

VERDIM AMA NAFILE HABER YOK :salut:

Beyler Saat 11 De Anatoliada Bulusalim justlife Orada Olursan Seviniriz Saat 10 Cok Erken. Gelemeyenler, Kaciranlar Olabilir. Saat 11 De Golbasina Gidelim Yarislari Seyredelim Bakalim Zaman Kalirsa Da Mulkiyeli'lere Gideriz.

Son düzenleme:
Yer: Anatolia Showland
Saat: 11:00

ohyeah
mt-ankara ekibi
23.07 PAZAR buluşmasını saat 11:00 buluşup gölbaşınamı gidelim yoksa saat 13:00 de buluşup kızılay'a mı gidelim?
bana kalırsa 11 de bulusup gölbaşına gidelim hem orda diğer gruplarlada buluşup kaynaşırız. Lütfen katılacak olanlar kendilerini belirtsin

Tamam Efe'nin uyarısı üzerine saat: 11:00'de buluşma
Buluştuktan sonra kızılaya neden gidilecek onu bilmiyorum ama ;Kızılaya gidilmesi demek sıcakta trafikte sıkıntı demek...

eby78 Gideceğimiz yolda trafik sorunu olmayacak fakat birazcık gölbası dısına dogru cıktıgımızda bir çevirmeye girme ihtimali var bu çevirmede Radar dolayısı ile yavaş gideceğimiz için bizi etkilemez sorun olmaz...
Yinede belirteyim sorumlulukların kendi üzerinde..

str74 Yarışlar ahlatlıbeldeki ufak pistte yapılmayacak.. Gölbası cıkısında büyük bir pist varmış orada olacakmıs bulacagız artık...

Ayrıca: Buluşacagımız diğer ekibin çoğu Cumartesi ve pazar günü Motor sürüş eğitiminde oldukları için biz bizede kalabilme ihtimalimiz var...

ciddi ciddi toplanıyorsunuz ya, bravo valla. sizinle gurur duyuyorum. resim isteriz, bizim için de eğlenin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar