EgeKnn;
Öncelikle bir kusurumuz olduysa affola.
Bilmiyorum takip etme şansın oldumu,Ankara MT,Pro ve birkaç arkadaşın gayretiyle kış günlerinde toplanıyordu.
Şimdilerde ise,senin de dün tanıştığın ekip dahilinde gezi ve buluşmalara katılıyorlar.Aslına bakarsan ayrıgayrı da yok.Hepsi bizim arkadaşımız dostumuz.
Ben de nöbetlerden fırsat buldukça katılmaya çalışıyorum.Çeşitli geziler düzenliyorlar,sağolsun burda da duyuruyor özellikle Adil.
Bu oluşum dışında(Motur) Ankara'da düzenli buluşup gezi düzenleyen bir MT ekibi yok.
Senin de şahit olduğun üzere,3-5 haftada bir buluşmaya çalışan 5-10 arkadaşız ve bu hafta da senin rüzgarınla bi toplanalım dedik,seni de listenin başına yazdık(kabul edersen)
Maalesef burası İstanbul-İzmir gibi değil.Sen de farketmişsindir yollarda vızır vızır motorlar gezmiyor.Zaten 3-5 ay süren kısa bir sezondan sonra da yollarda kurye arkadaşlardan başka motor kalmaz.
Neyse söyleyecek söz çok,umarım pazar günü seni layıkıyla ağırlar,gönlünü alabiliriz.
Görüşmek dileğiyle.
Enis.
ninya' Alıntı:
Arkadaslar burada herkes müsait olmayabilir. EgeKnn kardeşim haklısın aslında ama gelde gör. işten güçten fırsat bulup ta seni gezdiremedik. JustLife bizim eksigimizi tamamlamış görünüyor. Valla bende zaten scooter var yani gezdirmek istesem de gezdiremem kendini zor taşıyo

boş vaktimiz sadece pazar işte aksilik olmazsa buluşacagız bakalım. Hayal kırıklıgına ugramıssın ya hani ona katılıyorum. Ben bir perşembe akşamı Kafes e geldim baya bir motorcu arkadas orada oturmuşlardı sohbet muhabbet falan. tek scoterlı benim aceba o yüzdenmi kimse pas vermedi bilmiyorum. İnan bana geldim orada bekledim bekledim kimseyi tanımıyorum. Bir Allahın kuluda hoşgeldin gel birader tanışalım demedi. Geldigim gibi geri gittim çok agrıma gitmişti.
ninya;
böyle bir durumla karşılaşmana üzüldüm ve açıkçası çok şaşırdım çünkü katıldığım hiçbir toplantıda böyle bir olayla karşılaşmadım.Belki kalabalık olması nedeniyle farkedilmemiş olabilirsin.
Ama hele ki scooterın var diye küçümsenme vs gibi bir durumun olması mümkün değil.
Ben ilk katıldığım toplantıyı hatırladım da,önce birkaç arkadaş yandaki bir masaya oturmuştuk kalabalık,yer yok diye,masaları birleştirip birarada olmamızı sağlamışlardı,çok hoşuma gitmişti böyle davranmaları.
Ben yanlış anlaşmadan kaynaklanan bir durum olduğunu düşünüyorum.
Herşey bir merhaba'ya bakar.Selamına yanıt vermeyen motorcu olamaz diye düşünüyorum.
Bir sonraki toplantıya gider,geçiririz kırgınlığını dostum,sıkma sen canını.