[Ankara - MT]

biraz tanıdık işi vardı ehliyette, zorlasam daha ucuz da olurdu ama sevmiyorum oyle pazarlik işini.

neyse kısaca anlatmaya çalışayım durumumu ankara'lı motosikletçi arkadaşlar hepinizden yardım beklemekteyim.

ben yaklaşık 2 ay önce motosiklet sahibi olmaya karar verdim, arabalardan hoşlanmıyorum ve hem keyfli hem işime yarayacak olması açısından motosikleti tercih ettim. 21 yaşındayım ve Siyasal Bilgiler Fakültesinde okuyorum.

durum bu olunca tabi anne baba parasina kalmasini da istemedim ve okulu da bitirmeden işe girmeye hem tecrube edinmeye hem kendi motorumu almaya karar verdim. şimdi bir ayım dolmak üzere maaşım fena degil başlangıç için bir dış ticaret firmasında çalışıyorum ve umarim bir ybr 125 ve aksesuarlara yetecek kadar param olacak bir miktar da borçlanarak ekim ayına(ehliyeti alana) kadar.

bu kararı verdim vereli araştırıyorum sürekli kaskıdır montudur hangi motor bana daha uygun olur vb diye ama hep teorik bunlar çünkü çevremde hiç motosiklet kullanan yok:( iyi ki bu ve takip ettiğim yabancı forumlar ve siteler var ben de bilgilenebiliyorum.

neyse demem şudur ki, lütfen uygun olan bi arkadaş bi haftasonu pazar buluşmasına ardçı olarak alsın, haftaya mont eldiven ve kaskımı almayı planlıyorum bu konuda da bir sıkıntım yok. ankara'daki ufak fuara gelip bazılarınızla tanısma fırsatı bulmustum ama konusacak soracak cok seyim vardi ve zaman cok azdi:(

şimdiden teşekkürler. olmasa bile en azından bir kafeye gidildiginde veya yine bir fuar organizasyonu vb oldugunda katilacagimdan emin olabilirsiniz;)

:bounce: slm arkadaslar bende buradayım. bulusmalara elimden geldigince katılmaya calısacagım, Ahanda soz bide

mindtrap' Alıntı:
Meraba arkadaslar,
Ankara'da Ulusan motor disinda motor kullanma egitimi veren yer var mi?, Bilkent'e yakin olmasi tercih sebebi. Bide hayabusa kullanabilecegim duzeye gelmek isterim donanimini, teknigini begendiginiz egitim merkezlerini soyleyin kardesinize.

bildiğim kadarıyla ulusan yer değiştirdi artık eski hipodrom (migros karşısı) yerine anatolia showland ın orda bi yerde verceklermiş eğitimi biraz daha yakın sana yani. bir de çankaya incekte eğitim veren bi yer vardı. onun telefonunu fln honda efe den alabilirsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MT ankara grubu...........

17 temmuz pazartesi gece saat 1 de yola çıkarak salı sabahı ankarada olacağım iş için geliyorum ve yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar kalıcam bilginiz olsun :)

EgeKnn' Alıntı:
MT ankara grubu...........

17 temmuz pazartesi gece saat 1 de yola çıkarak salı sabahı ankarada olacağım iş için geliyorum ve yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar kalıcam bilginiz olsun :)

Ne o ege kalacak yer ve yiyecekmi istiyosun :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

gel gel haberleşelim ayarlarız bişeyler :queen: :queen:

valla kimseden ses yok ahmet yapacak bişey yok abi ben pazar saat 14.00 itibariyle boşum bu aksam buraya bakacak olan arkadaslar eger boşsa yarın öglene kadar bi organizasyon yapalım gidelim biryerlere.

yapalım abi :) senimi kırıcaz ya kimse gelmezsse birlikte yeriz :) yarın benim işlerim var ama saat 14.00 de3 boşum yada siz takılın ben sonradan geliyim oda olur ben derimki sucuk ekmek yapılsın incek tarafında . abi organize edelim de bari yarın bulusalım ben sonradan katılırım size. kesin gelirim.

bence ikiden sonra yapalım hep beraber hem serin de olur. buluşma yeri olarak dikmen 9. km deki pazar yerini öneriyorum. saat 14.30

benim kuzenim gelecek, sonra komşular pikniğe çağırdı, sonra bir kan bağışı yapacağım, sonra da devlet kpds yapmaya karar vermş. yani pazar doluyum :p

ninya

yatacak yer ve yiyecek sorunu yok ben daha fazlasını arıyorum şöle güsel bir rakı masası fena olmaz MT Ankara elemanlarıyla bir tanışalım bakalım ahh Pro nerdesin yaw bunlarda iş yok :p

:farao: alooo millet motur.nete ne oldu???!!!

sabah sabah giremedim çok sinir oldum :pr: :pr: :pr:

ankaradayım ulen kimse umursamadı be alacağınız olsun izmire gelirsiniz siz :p

ben varım pzr bır organızasyon yapılacaksa ozeldem msj atın yerı zamanı ona gore gelırım

Yahu arkadaşlar,ayıp oluyor ama,ta İzmir'den modumuz kalkıp geliyor,siz hala toplanacak mıyız diye soruyorsunuz:silent:
Tabii ki bu pazar toplanıyoruz,nokta.
ninya,ahmet,ohyeah,gupilya,eby toplanın!başka kimler vardı yahu kaç zamandır buluşamıyoruz,unuttum valla çoğunuzun yüzünü.
Ne sınav,ne başka bir engel yok bu pazar ona göre:bounce:

ayıp len size izmire gelseniz girişinde karşılardık sizi kaç gündür yazıyom sayfanıza bırakın toplanmayı buluşmayı cevap bile yazan çıkmadı üzüldüm açıkçası ben 1 hafta buradayım bu 3. gelişim ankaraya ama yol bilmem iz bilmem akşamları ne yapıcam bilmem YUH size beee :p

Hafta sonu yapılacak olan toplantıya beni de dahil edin ankaralılar. ninya msn im vardı sen de fakat online yakalayamıyorum. Yer ve tarih belirtin kesinlikle gelirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar