[Ankara MT] Kim Vurduya Gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi istikamet belli değil derken, maltepede bir pavyonda da son bulabilir yani yolculuk.

R3N katılımcı olunca öyle bir çagrısım yaptı nedense

biz de kalan arkadaslarla bi tavla & bowling organizasyonu mu yapsak

turlarız abicim olmassa güzelinden...
sikorp da turlama için hazır zate...
bak diyim biz onlardan daha çok yol yaparız benden sölemesi...hehehhe...

Cok orjinal

Arkadaslar bu tur geziler yapmaniz cok orjinal bilinmeyene oldukca gizemli ozellikle yol durumu falan heyecan verici, doga, motorlar ve siz ne diyim harikasiniz hepinizi ayri ayri kutluyorum. Umarim birgun tanisir ve birliktede cikariz bu tur gezilere... Simdilik sizlere iyi yolculuklar... :)

Bende gelicem bennndeee....
Su anda 2 gundur biraz rahatsızım ama iyilesiyo gibiyim. Bu yuzden yarina canavar gibi olurum saniyorum. haa pro sen motoru devirme, r3n sende bana bu sefer benzin alma :p

Ben derim ki denize girelim yaa ramazandan once ::p son yaz denizi rota belli degil ama bi suya girelim cimelim :p

Son düzenleme:
arkadaşlar bilinmeyen yolculuk yerine bilinen bir yolculuk yapabiliriz mesela çerkeş taraflarında ışık dağı civarlarına gidebiliriz , yemyeşil ormanlık bir arazi yokuşlu , virajlı 100 km civarı , böylece katılım fazla olur diye düşünüyorum , sadece bir öneri :)

pronun açtığı hangi başlık akıllı çıktı bu güne kadar şimdi ben bu geziyi kısaca özetlersem tahminimce ;
yolun ilk km lerinden sonra belirsizlik hakim olduğu için 2 arkadaş kaybolacak
ilerleyen km lerde yolu kaybedecekler ( yol varsa tabii)
daha sonra bir tarladan geçerken proyu eşek tepecek
yolun yarısında pro yoldan çıkalım diyecek ( şimdiye kadar nasıl çıkmadı hayretler içindeyim )
yoldan çıktıktan sonra bir tarladan geçerken arkalarından ateş açılacak ( amcamın tarlası dikili nede olsa mahsül eziliyor )
ve hala akşam olduğunda sağlam kalırsa bu gezi karakolda bitecek ( kesin bir şey yapar bu deli )
ve gece evi bulacağı konusunda şüpheliyim buradan alp tunayı yollayacağız onu arama kurtarma ekibiyle arasın diye
ve son olarak eve kadar gelmeyi başarırsa ağrılarından 2 gün siteye bakamayacak yatacak
TAKİPTEYİM SENİ SEVİYORUM PROCAN

pronun açtığı hangi başlık akıllı çıktı bu güne kadar şimdi ben bu geziyi kısaca özetlersem tahminimce ;
yolun ilk km lerinden sonra belirsizlik hakim olduğu için 2 arkadaş kaybolacak
ilerleyen km lerde yolu kaybedecekler ( yol varsa tabii)
daha sonra bir tarladan geçerken proyu eşek tepecek
yolun yarısında pro yoldan çıkalım diyecek ( şimdiye kadar nasıl çıkmadı hayretler içindeyim )
yoldan çıktıktan sonra bir tarladan geçerken arkalarından ateş açılacak ( amcamın tarlası dikili nede olsa mahsül eziliyor )
ve hala akşam olduğunda sağlam kalırsa bu gezi karakolda bitecek ( kesin bir şey yapar bu deli )
ve gece evi bulacağı konusunda şüpheliyim buradan alp tunayı yollayacağız onu arama kurtarma ekibiyle arasın diye
ve son olarak eve kadar gelmeyi başarırsa ağrılarından 2 gün siteye bakamayacak yatacak
TAKİPTEYİM SENİ SEVİYORUM PROCAN

Fena mı işte gerilim + macera yaşatıyoruz arkadaşlara. Elm Sokağı Pro'su :p

tek geçerim seni PRO ben senin capo yu almadan önceki akıllı halini bilirim aslında o halini özledim ama neyse sen yine devam yanlız milleti yoldan çıkarıp bizi eksiltme

Merak etme abi, o kadar da korkunç yerlere gitmeyeceğiz :cat: :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
takılmayın bunun peşine len..... Zaten sadece evren takılacak...... :p

Bilinmeyen bir gezi bilinmeyen bir yer ve belli olmayan bir dönüş saati harikasınız. Tam eğlence olacak bir gezi . ünkü program yok. Aklınıza ne gelirse anu yapacaksınız. İyi eğlenceler resimleride bekliyoruz.:queen::queen::bounce:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paraglider bende paraglidemak istiyorum yau :) umarım tanışırız bi ara
redragon özlettin kendini :p
xcop bidonu sırtımamı bağlayayım fileye mi takayım :p :cherry:

cokda dramatize etmeyelim türkiye sınırları içinde ankaraya yakın biyerlere gidicez işte :cherry:

pro , ren, caya104 ,xcop , silent enigma :p , scorp , st, bildiğim kadarı ile gelenler :)

Bilinmeyen bir gezi bilinmeyen bir yer ve belli olmayan bir dönüş saati harikasınız. Tam eğlence olacak bir gezi . ünkü program yok. Aklınıza ne gelirse anu yapacaksınız. İyi eğlenceler resimleride bekliyoruz.:queen::queen::bounce:

Bu gezinin adını Özgür Willy gezisi koyuyoruz demek ki :)

amblem de şu olsun :cherry: riding willy 125000 cc :p

willie.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar