- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar ;
Aslında etkinlik duyurusu 2 hafta öncesinden yapıldı Fakat yayınlanmadığı için forumda birçok gezgin durumdan haberdar olamadı.. :farao:Neyse geziye çıkmak farz olmuştu bayram izniyle senelik izinde birleşince super oldu.Başladım hazırlıklara , hazırlıklar geziden daha meşakkatliydi. :cyclopsan Arkadaş motor kucuk gezi uzun ve yanlızım.:bounce: E tabi buda sağlam bir hazırlık demek oluyor.. Bu tabi rotada da birtakım değişikliklere neden oldu , normalde planladığımrota farklıydı ama buda baya eğlenceli geçti... :queen:
E sus kardeşim fotolar nerde dediğinizi duyar gibiyim ..
Burda 'garajda uzun çalışmalar sonucu motoru yukledim , ama ne yalan söyleyim değdide. Bırakın eksik bişeyim olmasını ben millete malzeme verdim..
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Neyse yükleme bitti çıktık yola , ilk hedef Gölcük , Aslında çamkoru olacaktı ilk konaklama ama neyse uzun hikaye o nedenle kısa kesicem.
Gölcüğe doru yola duştum..
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Benim canı sağolasıca Navigasyon Gölcük yaylasına götürmesin mi beni , Allahtan bi büfeye sordum yoksa işim zordu.. Dön gri şehir merkezine dedi ordan tabela götürür, .. yapacak bişey yok mantıklıda geldi.. :silent: Merkeze gittim alışverişi yaptım hani nasılsa gölcuk 12 km yazıyor tabelada , arkadaş git git bitmez yol her yer doluydu , bide alışveriş yaptım iyce doldu ...
r: Neyze 30 km sonra bi motorcuya sordum o da sağolsun GARDAŞ YAĞNIŞ Geldin Az Öte yanda Demezmi .. Emmi Az beri, derkennn ! Dedim 25 km kadar demezmi.. :sunny: Bu sefer ben ; uyyy torpaklar başımaaaa dedimm dedim dedimde iş işten geçti , bukadar eşya ne olacak donsen donulmez , gitsen gidilmez.. :santa: Baktım olacak gibi değil ver elini akçakoca dedimm , Edilli Plajını bi forumda okumuştum sürdüm oraya... Dunya küçük derlerya , dur dur sen o yazıyı forumuna yazan adamla karşılaş orda, oda motorcumu sardı bir muhabbet değmeyin gitsin , Burdan İlhami Kardeşime sevgiler saygılar, sagolsun cok misafir perver ve dost canlısı bir arkadaş... :cat:
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Bunlarda kamp alanından bir kaç kare ,
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Arkadaşlar resim çok zaman az kalanını yarın yüklerim..
Aslında etkinlik duyurusu 2 hafta öncesinden yapıldı Fakat yayınlanmadığı için forumda birçok gezgin durumdan haberdar olamadı.. :farao:Neyse geziye çıkmak farz olmuştu bayram izniyle senelik izinde birleşince super oldu.Başladım hazırlıklara , hazırlıklar geziden daha meşakkatliydi. :cyclopsan Arkadaş motor kucuk gezi uzun ve yanlızım.:bounce: E tabi buda sağlam bir hazırlık demek oluyor.. Bu tabi rotada da birtakım değişikliklere neden oldu , normalde planladığımrota farklıydı ama buda baya eğlenceli geçti... :queen:
E sus kardeşim fotolar nerde dediğinizi duyar gibiyim ..
Burda 'garajda uzun çalışmalar sonucu motoru yukledim , ama ne yalan söyleyim değdide. Bırakın eksik bişeyim olmasını ben millete malzeme verdim..
Neyse yükleme bitti çıktık yola , ilk hedef Gölcük , Aslında çamkoru olacaktı ilk konaklama ama neyse uzun hikaye o nedenle kısa kesicem.
Benim canı sağolasıca Navigasyon Gölcük yaylasına götürmesin mi beni , Allahtan bi büfeye sordum yoksa işim zordu.. Dön gri şehir merkezine dedi ordan tabela götürür, .. yapacak bişey yok mantıklıda geldi.. :silent: Merkeze gittim alışverişi yaptım hani nasılsa gölcuk 12 km yazıyor tabelada , arkadaş git git bitmez yol her yer doluydu , bide alışveriş yaptım iyce doldu ...
Bunlarda kamp alanından bir kaç kare ,
Arkadaşlar resim çok zaman az kalanını yarın yüklerim..