Ankara Küçük CC 7 Eylül Cumartesi Bolu Akçakoca Kamp Gezisi Etkinliği

ankara düzce ortalama 250 km eger düzcenin içine girmeyelim derseniz kaynaşlıdan otoban çıkısından hemen sonra tabelası kapalı yol var yeni yapıldı orayı tercih ederseniz yolunuz kısalır
direk akçakoca yoluna çıkarsınız bolunmus yoldur hatta motorlar kaç yapıyor denersiniz araç yogunluğu yolun yarısında başlar

ankara düzce ortalama 250 km eger düzcenin içine girmeyelim derseniz kaynaşlıdan otoban çıkısından hemen sonra tabelası kapalı yol var yeni yapıldı orayı tercih ederseniz yolunuz kısalır
direk akçakoca yoluna çıkarsınız bolunmus yoldur hatta motorlar kaç yapıyor denersiniz araç yogunluğu yolun yarısında başlar

Bilgilendirme için teşekkürler dostum :)

---------- Post added 04-09-2013 at 01:39 ---------- Previous post was 03-09-2013 at 23:58 ----------

Arkadaslar kesin olarak gelecekler bana ozel mesajla ulasabilirler mi?

Bende gelmeyi çok isterdim ama bu aralar ciddi şekilde yoğunluk var iş yerimde. C.tesi ve pazar günü de çalışmak zorunda kalacağım.. Size iyi eğlenceler..

Arkadaşlar kesin gelecek olanlar perşembe akşamına kadar bana özel mesajla ulaşsınlar ;) Önemlidir :)

---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 10:49 ----------

Bende gelmeyi çok isterdim ama bu aralar ciddi şekilde yoğunluk var iş yerimde. C.tesi ve pazar günü de çalışmak zorunda kalacağım.. Size iyi eğlenceler..

Tamamdır Berkay sana şimdiden kolay gelsin bir dahaki sefere artık inşallah zaten siz hakanla bi ay önce toptan gezdiniz :D

Arkadaşlar geziniz hayırlı olsun.Bolu dan saat kaçta geçersiniz. haberleşirsek size Bolu da yorgunluk çayı ısmarlarım .buradan yaklaşık bir saatlik yolunuz kalır. tel 0 542 517 47 54

Yarın akşam net bilgi yazarız arkadaşlar. İş nedeniyle ve havaların da serinlemesi nedeniyle sanırım fazla katılım olmayacak. Katılacak arkadaşlar bana ulaşırlarsa ona göre bir plan program yaparız burada da bilgilendirirız arkadaşlar.

ragıp tüzün caddesinin "arasında" :) malumunuz güzide caddemiz 4 sokak sonra "u" şeklini almakta. işte ben o bölgedeyim. aras sk. zaten aras sk. taki tek çinli motosiklet benimki. hemen farkedersiniz :)

Aga tırmanırız napalım sorgun yolu da aşağı kalır değildi :D Sen basar sonra durur bi sigara içersin :)

Merhaba,

Kimse bana tırmanırız demesin :)
Bu hafta sonu misafirim geliyor yoksa katılmayı çok isterdim ekibe. Sizlre iyi eğlenceler bol resim çekin bizde kıskanalım :)

Sevgi ve Saygılarımla,

Arkadaşlar havalar cok sogudu kendinizi zorlamadan yavaş gidin.Yanınızda ekstra giysi bulundurun.Bol bol da eğlenin :)

DUYURU:

-Arkadaşlar hava muhalefeti ve az sayıdaki katılımcının oy çokluğu kararı ile Bolu yerine "Kızılcahamam Işık Dağı"na gitmeye karar verdik. Katılımın az olması, denize giremeyecek olmamız ve Akçakoca'da havanın serinlemiş olması ve grubumuzda balık tutacak kimsenin bu gezide bulunmaması nedeniyle çok daha yakın olan Kızılcahamam Işık Dağı Karagöl mevkisinde kampımızı yapacağız.

Biz yarın (cuma) sabah erken çıkıyoruz artçılı olarak iki motosiklet, cumartesi de bir veya iki motosiklet daha gelecek.

Burada gelmek isteyen Numan (sanırım foruma pek uğramıyor :)) arkadaşımız bana özel mesajla attığım telefon numaramda ulaşabilirse kendinise de yolu tarif edeyim. Eğer yarın gelmek isterse bizimle, cumartesi gelmek isterse de gökhan arkadaşımla birlikte katılabilir.

Gelmek isteyen arkadaşlar için yol tarifi şu şekildedir. Kızılcahamamı bir kaç kilometre geçtikten sonra Çerkeş sapağından giriyorsunuz sağa, yaklaşık olarak 20km sonra falan sağa doğru bir yo sapmakta (karagöl jeoisiti yazan kahverengi bir tabela var) ordan girip köy yolundan dümdüz ilerlendiği takdirde karagöle ulaşılabiliyor ( yolun bazı kısımları stabilize)

---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:06 ----------

Son anda katılmak isteyen olursa 0542 544 4542 numaralı telefonumdan bana ulaşabilir :)

ragıp tüzün caddesinin "arasında" :) malumunuz güzide caddemiz 4 sokak sonra "u" şeklini almakta. işte ben o bölgedeyim. aras sk. zaten aras sk. taki tek çinli motosiklet benimki. hemen farkedersiniz :)

Bende Aras Sokaktayım :) Aras sokaktaki tek çinli sizinki değilmiş demekki :)

Umut, gittiğiniz yerde telefon çekiyor mu biliyor musun?

Bende Aras Sokaktayım :) Aras sokaktaki tek çinli sizinki değilmiş demekki :)

Umut, gittiğiniz yerde telefon çekiyor mu biliyor musun?

Çekiyor berkay ;) Daha önce kamp yaptık. Bu arada bana da yakınmışsın sen :) Ben de coşkun sokak :) Bi de yenimahalle grubu mu kursak :p

Hehe Yenimahalle'de baya motorcu var. Hele Çayyolunu da Yenimahalleye dahil edersek öf öf :)

merhabalar ben Düzceden size katılamayı planlıyorum kac gibi Düzcede yada Akcakoca da olursunz ırtıbata gecebılecegımız bır numara varsa yazarsanız sevınırım.. sımdıden hos geldınız ıyı eglenceler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------

formun sonunu okumadan yazdım sıze o zaman ıyı eglenceler naıp olursa bir gun de Düzceye bekleriz...

Sabah erken çıkacağınız için ben gelemedim. Umarım keyifli bi yol olmuştur.

merhabalar ben Düzceden size katılamayı planlıyorum kac gibi Düzcede yada Akcakoca da olursunz ırtıbata gecebılecegımız bır numara varsa yazarsanız sevınırım.. sımdıden hos geldınız ıyı eglenceler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------

formun sonunu okumadan yazdım sıze o zaman ıyı eglenceler naıp olursa bir gun de Düzceye bekleriz...
kanuni81 ben kalıcı konutlarda oturuyorum ozelden tel at goruselim bi yedigoller yaparız 1 kişi daha var duzce dende ekip olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar