Ankara Küçük CC - 5 Temmuz 2014 Cumartesi Beypazarı Eğriova Kamp Gezisi

Arkadaşlar merhaba.

Ankara'daki motosiklet severler olarak geçen sezon Ankara çevresine bir çok kamp gezisi gerçekleştirmiştik hatırlayanlar olacaktır.

Bu hafta cumartesi günü bir gece konaklamalı şekilde Beypazarı Eğriova yaylasına bir gezi planlıyoruz. Gelmek isteyen küçük büyük motor sahibi herkese kapımız sonuna kadar açıktır :)

Gelmeyi planlayan arkadaşlar konuya yazarlarsa sevinirim.

Hareket Tarihi: 5 Temmuz 2014 Cumartesi
Hareket Saati : 13:00
Buluşma Yeri: İstanbul Yolu A-City Outlet Önü

01.jpg

kardeş ben beypazarındayım size katılmayı çok isterdim fakat ramazan dolayısıyla mümkün değil eğerki bir aksilik çıkmaz gelirseniz çay içip tanışmak isterim umarım güzel gezi olur

Cumartesi calisiyorum, aksam 19:00 dan , sonra direk kamp bolgesine gelebilirim, uygunsa?

Merhaba, rodajım yeni bitiyor, hafta sonu ufak bir tur düşünüyordum ben de. Konaklama yapamam ama sizinle gidip biraz dinlendikten sonra karanlığa kalmayacak şekilde geri dönebilirim sanırım sizler için de uygun olursa? (ve tabi işlerimi de ayarlayabilirsem inşallah)

Katılmayı ve katılacak olan arkadaşlarla tanışmayı çok isterdim gerçekten. Ramazan sebebiyle gelmesem daha iyi olur benim için, bir daha ki gezi/buluşmayı da herkese açık yapmayı düşünürseniz eğer katılmayı çok isterim. Şimdiden kazasız belasız, bol keyifli geziler, sağ salim gidin sağ salim gelin İnşallah

aaah beypazarı ah.. ömrümden 2 yıl çürüdü. nefret ettim oradan...

Arkadaşlar zaten herkese açık bizim organizasyonlarımız, gelmek isteyen herkese kapımız açık yani. Yanlış anlaşılma olmasın...

@Levent arkadaşım seni bir dahaki gezimize mutlaka bekliyoruz :)
@on the road, buluşma yerimiz ve saatimiz ilk mesajda var. Eğer işlerinizi ayarlayabilirseniz gelmeniz bizi mutlu eder. Ramazan dolayısıyla kalabalık olacağımızı sanmıyorum.
@Emre_sen kardeşim sen zaten bizi tanıyorsun, gelmek katılmak istersen tabi ki bekleriz :)

Merhaba,

Ben de diyordum bizim ekip nereye kayboldu hiç ses seda yok diye :)

Cumartesi şirkete söz verdim sunucu bakımları için burada olacağım diye. Keşke önceden haberim olsaydı ertelerdim. Yine bi bakayım akşam ya da pazar sabahına ayarlayabilirsem gelmeyi çok istiyorum.

Bu arada artık ben de daha bir motorcuyum :) Scooter ile sizi üzmeyeceğim :) Artık 250'lik bir MCT var. En azından rampalarda şişmez diye umuyorum :)

Sevgi ve saygılarımla,

@OzkiSoft Abi motosikleti değiştirmene çok sevindim :) Hayırlı olsun güle güle kullan. Eğer işlerini ayarlayabilirsen katılmanı mutlaka isteriz.

Ben de ajanstan erken çıkacağım bir yolunu bulup, bir hafta da haftalık toplantıyı bensiz yapsınlar değil mi :)

@OzkiSoft Abi motosikleti değiştirmene çok sevindim :) Hayırlı olsun güle güle kullan. Eğer işlerini ayarlayabilirsen katılmanı mutlaka isteriz.

Ben de ajanstan erken çıkacağım bir yolunu bulup, bir hafta da haftalık toplantıyı bensiz yapsınlar değil mi :)

Teşekkür ederim biraderim. Motorsiklete eminim sevinmişsindir, sonuç itibarı ile gezilerde sizi uğraştırmayacağım artık :) Şaka bi yana ben de işten erken kaçabilirsem gelmeye çalışacağım bakalım hayırlısı.

Sevgi ve saygılarımla,

Ankara'daki hava muhalefeti nedeniyle gezimiz ve kampımız ileri bir tarihe ertelenmiştir arkadaşlar.

Yarın hem Ankara hem Beypazarı gökgürültülü sağanak yağışlı malesef. Şu anda da yağmur devam ediyor.

Haftaya havanın durumuna göre gezimizi gerçekleştirebiliriz. Herkese iyi forumlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar