Arkadaslar hastanedeyim telefondan giriyorum. zorla yazdirdiniz cok bilmisliginize ve tahrik kabiliyetinize doymayin. Madem atilla bey burada degil su sorularimizi kendisine iletiniz lutfen...
1- Motosiklet kampi adi altinda organize edilen bir erkinlige kendisi neden binek arabasi ve sifir kamp malzemesi ile katilmis?
2-Aksamustu biz ates yakmak icin yuz metre mesafeden odun tasirken diger arkadaslar da cali cirpi toplarken neden kendisi masada oturup demlenmeyi tercih etmis. Neden diger yasi buyuk abilerimiz selim abi ve oguzhan abi her isin ucundan tutarken yerinden kalkmamayi yeglemis.
3-Bizler her kampimizdaki gibi ates yakip kozunde hem isinmak hem de etimizi pisirmek icin ugrasirken atesle neden masa basinda arabanin bagajinda getirilen mangal ile piknikci usulu et pisirmeye baslanmis
4-Kendisi neden oguzhan abimize masada alkolun de etkisiyle "masada bayan var saygisizlik yapmayin" diye atarlanmis?
5-Aksam sahile giderken kac kere alkolun etkisiyle yere dusmus ve yan kampcilardan gelen nazik davete "biz gelemeyiz atesi siz buraya getirin" diye neden cevap vermis? Yan kampcilar trt spor spikerleriydi bu arada...
6- cadir ve uyku tulumu vs getirmedigi icin kamp alaninin icerisine park ettigi arabasinin icinde motoru calisir vaziyette neden yatmis ve sabaha kadar suren motor sesi yuzunden bir cok arkadasimizi uykusuz birakmis
7-Sabah neden toplu kahvaltiyi beklemek yerine arabasinjn bagajinda getirdigi semaverle cay yapip kendi kahvaltisini kendisi gruba istirak etmeden yapmis ve neden uyanan arkadaslarimiza buyrun bir bardak cay icin deme nezaketinde bulunmamis.
8-Bu surec boyunca kendisi asla dislanmamis gayet sohbet vs edilmistir. Kopekler avcilik vb konularda kamp sandalyelerinde bir saate yakin ikili ve keyifli sohbet etmedik mi? Bu mu dislamak?
9-Geldiginde kendisine hosgeldin denmedigini giderken hoscakal denmedigini iddia halen edecek birisi var mi? Varsa yaniliyordur.
10- Pazar sabah cadirlarin icinden duyamayacagimizi dusunerek "guya bunlar manti vs yapiyordu bunlardan bi s.k olmaz" diye arkadasina serzeniste bulunmamis midir?
11- kamp alanindan ayrilirken kapidaki gorevliye neden kamp ucretini vermeyip bizimkini motorcular odeyecek demistir?
Bu konuda artik kimsenin yazmamasini ve problemini israrla burda cozmek istediginiz arkadasin bekledigimiz cevaplari vermesini rica ediyorum. Kimseyi rencide etmemek ve sanal ortama problemleri tasimamak adina cok sustum ancak cok bilmislik yapip bulunmadigi ortam hakkinda firsattan istifade konusup duran arkadaslarim tekrarliyorum amaciniza ulaasamayacaksiniz

harika bir kampti ve bundan sonrakiler de oyle olacak.