- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Okan bey,
Ben ne kadar kapatalım desem de konuyu deşmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu yüzden sizinle tartışmayacağım. Siz tatilden döndüğünüz zaman buluşup, ister meslekleri !!! konuşarak çözeriz, ya da medeni insanlar gibi bir cafede oturup konuşuruz. Burası sanal ortam. Kimse kimseyi tanımıyor. Dolayısıyla tüm sorunlar bu samimiyetsizlikten doğuyor. Oturup konuşalım, tanışalım. Siz tartışmada hemen mesleğinizi ileri sürdünüz. Mesleğinizde başarılar dilerim. Ama ben de boş bir adam değilim, bilesiniz. Bu tür meseleleri çay kahve eşliğinde çözmek daha mantıklı. Böylelikle herkes birbirinin nasıl insanlar olduğunu daha iyi anlar. Eminim "yahu ben bu insanlarla nasıl oldu da tartıştım" diyeceksiniz. Toplantımıza da dileyen herkes gelsin.
Belli ki bu iki grup arasındaki insanlar birbirlerini görüp, tanışmadıkça bu sürtüşme uzayıp gidecek. Burası sanal ortam. Herkes birbirine giydiriyor. Yahu bu mu motorculuk?
Seçkin geri dön ve yazılanları tekrar oku !!!!
-Meslekleri karıştıran bizzat sensin "mesleğiniz istihbaratçılık" mı diye sorarak konuyu oraya taşıyanda sensin.
-Olayı "meslekleri !!! konuşarak" çözme ortamına da çeken sensin.
yaptığın ahlaksızlığı örtme çabası içinde kaba saba konuşarak sinirlerimi de geren sensin.
Şimdi herşeyi unutmuş utanmadan "bey" falan diye hitab ederek ortamı gevşetmeye uğraşıyorsun.
Abin yaşındaki adama attığın çamurları temizleyip özür dilettirmeden seni rahat bırakacağımı düşünme sakın.
Mesleğimi sorarsan " İNSAN " lara motosiklet sürmeyi öğretiyorum.
Ara sırada da senin gibilere "Motosiklet Felsefesi" hakkında ücretsiz ders veriyorum.
Öğreneceğin çok şey olduğundan emin olabilirsin , Ankaraya döndüğümde derslere başlarız kısmetse.