Ankara Küçük CC 15 EYlül PazarSaat:12.00 Eymir Gölü Sohbet & Muhabbet Toplantısı

Seviniriz :) Arkadaşlar motosikletleri TRT tarafındaki girişte bırakacağız cafelerin olduğu yere kadar göl kenarından yürüyeceğiz. Zaten yürüyüş olmadan eymirin tadı mı çıkar :) Fotoğraf merakı olanlar bence mutlaka makinalarını getirsinler :)

Arkadaşlar umut askere gidecekya spor yapıyor, bizi de o spora alet ediyor gelmeyin bu oyunlara .... :) Ben arkada cıkış kapısının ordan giricem motorla bir km kadar ters yön gidip sağa sapıp oltamı gölle buluşturup çayımı yudumlarken sizi bekliyor olacağız eşimle.Biz bir saate cıkmış oluruz yola görüşmek üzere...

Arkadaşlar umut askere gidecekya spor yapıyor, bizi de o spora alet ediyor gelmeyin bu oyunlara .... :) Ben arkada cıkış kapısının ordan giricem motorla bir km kadar ters yön gidip sağa sapıp oltamı gölle buluşturup çayımı yudumlarken sizi bekliyor olacağız eşimle.Biz bir saate cıkmış oluruz yola görüşmek üzere...

Dost bütün Ankara orda yürümeye geliyor yahu yapma :p

Katılan herkese teşekkürler yaklaşık 10 motosiklet olarak etkinliğimizi yaptık. Yürüdük yedik içtik çay kahve keyfi yapıp sohbet ettik. Müsait olduğumda fotoğrafları atacağım. Hava da şansımıza çok güzeldi ne sıcak. Herkese selamlar :)

Katılan herkese bende teşekkürlerimi sunuyorum çok keyifli vakit geçirdik motorları dısarda bırakmamız kötü oldu ama yürüdük ,sohbet ettik, güzel gün geçirdik...

Sezon sonu ankara mt ile anca buluşabildim :) ama çok güzel bi buluşma oldu gerçekten güzel insanlar tanıdım temiz insanlar tanıdım :) bi daha ki sefere biz oltalı olacaz :D bide demlik felan şart :D bize cross şart :) biz erken kalkan ekip bi kaç foto çekildik

Uploaded with ImageShack.us

Hiç tereddüt etmeden cross motorunu kullanmamıza izin veren bora abi ye çok teşekkür ediyoruz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar