olabilir bizim motorlar yüksek ya, muhtemelen altımızdan geçiyordu rüzgar farketmedim![]()
Rüzgar sizin altınızdan geçiyor Olabilir Yükseksiniz ya
Bizi geçemediği için Biz rüzgarın altından geçiyoruz..
olabilir bizim motorlar yüksek ya, muhtemelen altımızdan geçiyordu rüzgar farketmedim![]()
lem bu bizim Heidi değil miAbi ne fotoğrafı istediğini belirtmediğin için elimde bu vardı bunu koyuyorum
![]()
Çok severim kendilerini. Özellikle bu fotoğrafına hastayım :cherry:
tencere arkadaşım ben toplantıya geç geldim sen çıkmışsın.ayrıca daAbi ne fotoğrafı istediğini belirtmediğin için elimde bu vardı bunu koyuyorum
![]()
Çok severim kendilerini. Özellikle bu fotoğrafına hastayım :cherry:
Bu akşam buluşmada tanıştığım tüm Ankara MT li arkadaşlarada sonsuz teşekkürler.. Büyük keyfti.. Canım sıkkın gittim ama eğlenceli muhabbetler unutturdu herşeyi....
kaykaya mı biniyorsun sen :cherry:
akıl??? o ne bee motosiklet kullanıcıları araasında akıllı olan kaç kişi var?Ama ben çok elit gördüm seni napcez :cherry:
Yaaa Onur bir foto koyuyor siz de bütün aklı başında abiler peşinden gidiyorsunuz yaaaa![]()
bu benim arkadaşım
@Prometheus
Onur öğrendim abicim , otelin geceliği 75 Euro.. Sizinkiler daha pahalısına gönderiyorlarsa hemen bırakıyorum işi![]()
@Bin9yüz85
Elit ha :mrgreen: Buluşmada fotoğraf çekilmesin diye elimden geleni yaptım.. Kimse görmesin beni köfteci önünde falan :mrgreen: Beni gören duyan olmadı ona göre.. Bi sonraki buluşmayı 7. cadde de yapmazsanız gelmem :mrgreen:
akıl??? o ne bee motosiklet kullanıcıları araasında akıllı olan kaç kişi var?
elit ne demek?iyi bişi mi?
motosiklet kullanıcısı olamayıp da motosikletleri seven, ayrıca
gittiği yerde kimseyi tanımayanlar da gelebiliyor mu![]()
evet gelebiliyor ancak onlarla Murtaza Abi ilgileniyor: :queen:
![]()
bu arkadaş pek elit gelmedi gözüme bir dahaki toplantıyı onurla ikisi yapara başka da kaç kişi gelir fikrim yoq :cat:evet gelebiliyor ancak onlarla Murtaza Abi ilgileniyor: :queen:
![]()
motosiklet kullanıcısı olamayıp da motosikletleri seven, ayrıca
gittiği yerde kimseyi tanımayanlar da gelebiliyor mu![]()
evet gelebiliyor ancak onlarla Murtaza Abi ilgileniyor
benim işim çıkabilir bi dahaki toplantıya gelemeyebilirim, size iyi eğlenceler o zaman
bu arkadaş pek elit gelmedi gözüme
kaykaya mı biniyorsun sen :cherry:
lan hayatın kaykay üzerinde geçmiş sonra gelmiş burdan kayakaya mı biniyosun diye laf atıyon herkese...ilk önce bi bak o imza kısmında yazanlara ya da sil onları öle gel cicim heheheh...
:queen: