[Ankara] Klasik Çarşamba Toplantısı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Onur şuan Ankara'dayım..
Akşam bende size katılıp tanışmak isterim..
Motor yok ve Otel Ulus'ta..
Benim ki çok mu ütopik bi hayal yoksa , size katılma şansım varmı :)
olmazmı ümit gitte biraz ist delikanlısı görsün ankaralı arkadaşlar:p

Onur şuan Ankara'dayım..
Akşam bende size katılıp tanışmak isterim..
Motor yok ve Otel Ulus'ta..
Benim ki çok mu ütopik bi hayal yoksa , size katılma şansım varmı :)

abi katılabilirsin tabi istersen.
şimdi sen ulustan meydadan 132 numaralı mavi(paralı otobüs kartın yoksa diye dedim) aktepe-yüzüncüyıl otobüsüne bin sonra muavine söyle seni milli kütüphanenin önünde veya gökkuşağına gelince indirsin ordan yolun karşısına geç zaten tedaş var kocaman görürüsün köşede onun arkasında ki çadırlı yer anatolia...

olmazmı ümit gitte biraz ist delikanlısı görsün ankaralı arkadaşlar:p

Eyvallah Ümmet Abi.. Ankara MT merak ettiğim gruplardandı.. Kısmetse akşam tanışıcaz arkadaşlarla.. Seninle de haftaya Yalovada birlikteyiz dimi :)

abi katılabilirsin tabi istersen.
şimdi sen ulustan meydadan 132 numaralı mavi(paralı otobüs kartın yoksa diye dedim) aktepe-yüzüncüyıl otobüsüne bin sonra muavine söyle seni milli kütüphanenin önünde veya gökkuşağına gelince indirsin ordan yolun karşısına geç zaten tedaş var kocaman görürüsün köşede onun arkasında ki çadırlı yer anatolia...

Çok sağol dostum.. Tarifi aldım.. Anatolia bizim şirketin hemen karşısındaymış.. Bende bu Mydonose yavrusu çadır nedir diye merak ediyordum.. :) 100 metre uzağındayım hemen.. Otele geçmeden direk şirketten gelicem.. Akşam görüşürüz..:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eyvallah Ümmet Abi.. Ankara MT merak ettiğim gruplardandı.. Kısmetse akşam tanışıcaz arkadaşlarla.. Seninle de haftaya Yalovada birlikteyiz dimi :)
akşam onlarla tanıştığında inan ayrılmak zor gelcek kendini buna alıştır bence merhın misafiri varmış gelemiyomuş sanırım yazdığına göre zaten o bide pro yetiyo yanında bolca selpak olsun glerken akan gözyaşlarını silmek için:queen::queen:hepsine selam söle butaraftan.yalovaya gelince kısmet diyelim pazartesi izmire geçiyorum gelmeye çalışçam %50-%50

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümit inan sülayman böyle biri değil bende şaşırdım okuyunca,ama iş fazla uzamasın ortada bişey yok çünkü,elalem değil lem orasıda mt gurubu ankara gurubumuz onlar bizim sakın

@ Bart1969

Abi profilime yazdığım kelime kimseyi rencide edecek bişey değil.. Ayrıca yalanda değil.. Birisinin üstüne alınacağı bir söz hiç değil.. Forumun 4000 aktif üyesi var kimseyi rahatsız etmiyor.. Anlayacağın sorun oraya yazdığım kelime değil..

Bu akşam buluşmadaydım.. Seninle tanıştıkmı bilmiyorum.. Avatar Emrah kardeşin nickten de ben çıkaramadım..

Bu akşam buluşmada tanıştığım tüm Ankara MT li arkadaşlarada sonsuz teşekkürler.. Büyük keyfti.. Canım sıkkın gittim ama eğlenceli muhabbetler unutturdu herşeyi..

Kısmetse bu ekiple Yalova'da da buluşmak üzere..

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tühhhh İstanbul delikanlısını göremeyeceğim.:queen:Nasıl oluyosa neyse ilgili arkadaşlar fotosunu ekler sabaha. Motosikletinide çok çok merak ettim nasıl oluyorsa:domalınanından:silent: her halde SS demek istedi:silent:

Yazıyorum yazıyorum sonra geri siliyorum..
Üstad akşam akşam can sıkmayalım.. Meraklarınıda kendine sakla.. ÇOK ÇOK merak etmeye devam edersen oturturum bi kere üstüne motosikletin merakın falan kalmaz..

Bana bak tenceremisin tavamısın her neysen avartarına yazıyı yazan sensin benim asabımı bozma tüm işleri iptal eder gelir ben seni güzel bir yere oturturum haddini bil terbiyesiz.

1.Ben senin babanın oğlu değilim.. Hayatında bir kere bile selamlaşmadığın adam hakkında alaylı alaylı konuşan sensin..

2. Benim avartarımdaki yazı seni ne ilgilendirir.. SS olduğunu anladıysan susarsın..

3. İstediği gibi konuşan istemediğini duyar.. Terbiyesizlik eden de sensin...

Ümmet Abi kendince bana jest olsun diye güzel bişey yazmış.. Bunda gocunacak ne buldun onu anlamakta mümkün değil..

Can sıkıcı bişey yazmamak için kendimi tuttum.. Ama dediğim gibi benimle en ufak bi geçmişin yokken babanın oğlu hakkında konuşur gibi konuşmana uyuz oldum..

Tehditlerden de çok korkan bi adamımdır.. Ağam paşam diyeyimde beni affetsin işini gücünü bırakıp gelip beni yamultmasın diye elim ayağıma dolaştı..

Otur yazdıklarını oku.. İlk kim haddini aşmış onu idrak et.. Sonrası kolay.. Bu hafta daha burdayım.. Yarın işin olmaz yarın görüşürüz..

tebrik ediyorum :p
ibretlik :p
tencere güzel bir hoşbulduk yazısı olmuş :p
arkadaşlar mesajlarınızı düzeltip barışıp kaynaşın isterseniz, ikili tartışmalar forum kurallarına aykırı, bize de yakışmıyor :bounce:

Bu akşam buluşmada tanıştığım tüm Ankara MT li arkadaşlarada sonsuz teşekkürler.. Büyük keyfti.. Canım sıkkın gittim ama eğlenceli muhabbetler unutturdu herşeyi..

Rica ederim Ümitcim ne demek her zaman bekleriz, seninle bu akşam tanıştık, Süleyman abiyide tanırım, ikinize bakıyorum yazılanlara bakıyorum, kikiki
ortada kocaman bir yanlış anlama var, inan... Tekrar Ankaraya geldiğinden görüşmek dileği ile.

resimleri isterük:bounce::bounce:

Abi ne fotoğrafı istediğini belirtmediğin için elimde bu vardı bunu koyuyorum :p

ClaudiaSchiffer.jpg

Çok severim kendilerini. Özellikle bu fotoğrafına hastayım :cherry:

ula ben geldim siz çıkmışınız 21,05de ordaydım abi 3 dakka önce ayrıldılar dedi eleman
onada giydirmisiniz mt tişortu
çok erken buluşuyoruz esnaf kardeşlerinizi hiç düşünmüyorsunuz

vay be Ankara mt buluşmasına gidemedimya işte o beni üzdü... :salut:

Umarım iyi eğlenmişsinizdir..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi ne fotoğrafı istediğini belirtmediğin için elimde bu vardı bunu koyuyorum :p

ClaudiaSchiffer.jpg

Çok severim kendilerini. Özellikle bu fotoğrafına hastayım :cherry:
buna inanmam puro:p:p yanınızda değildi bu demi sende resmi vardı onu koydun keşke bende gelseydim yaw:pr::pr:lem ümit harbiden yaşadın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar