[Ankara] Kış Gezmesi 23-24 Şubat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben gelmiyorum. Motorum müsait değil.

Fakat dünyanın yaygarası yapılmış başlıkta. Kocaman kocaman laflar edilmiş. Açıkçası bende dört gözle bekliyorum bu geziyi ve gezinin fotoğraflarını. Yalnız yemin ettirip öyle anlattırıcam, güvenmiyorum bazı arkadaşlara :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
C.tesi öğlen saatlerinde yola çıkarız. Ben geliyorum "Donmak var dönmek yok" :cat: Seda fotoğraf kareleri yalan söylemez :p Ben hiç söylemem :mrgreen: Bu arada ücreti daha makul olduğundan konaklama yeri değişti herkesin bilgisine

İşte konaklama yeri

017b-1.jpg

028b-1.jpg

buda pansiyonla ilgili link
http://www.yariskasi.com/fotograflar.php

C.tesi öğlen saatlerinde yola çıkarız. Ben geliyorum "Donmak var dönmek yok" :cat: Seda fotoğraf kareleri yalan söylemez :p Ben hiç söylemem :mrgreen: Bu arada ücreti daha makul olduğundan konaklama yeri değişti herkesin bilgisine

İşte konaklama yeri

017b-1.jpg

028b-1.jpg

buda pansiyonla ilgili link
http://www.yariskasi.com/fotograflar.php

abi dün hiç aklıma gelmedi ama ben ruhsatı üzerime almak için emniyete verdim haftaya çarşamba alacam :pr: benim gelmem sakat olur kanaatindeyim of of artık fotolarla yetinecez...:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi dün hiç aklıma gelmedi ama ben ruhsatı üzerime almak için emniyete verdim haftaya çarşamba alacam :pr: benim gelmem sakat olur kanaatindeyim of of artık fotolarla yetinecez...:salut:
emniyetten herhangi bir kağıt mağıt verilmedi mi sana :silent:

Ne güzel millet unutmuştu hatırlatmasana Murat Abi :queen: Motor işlerim hallolsun gelmeye çalışacağım :)

emniyetten herhangi bir kağıt mağıt verilmedi mi sana :silent:

ufak bi kağıt parçası işte fiş gibi bi şey , sordum hatta bu süre zarfında motor kullanabilecekmiyim diye , yakalarlarsa polisin insafına kalırsın dedi memur , kağıt parçası pek bi şey ifade etmiyo herhalde ...

arkadaşlar ben beypazarından yazıyorum güzergahınız üzerinde beypazarıda var uğrayın bi çayımı için (mehmet 05355523070)

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar ben beypazarından yazıyorum güzergahınız üzerinde beypazarıda var uğrayın bi çayımı için (mehmet 05355523070)
otoyol değilde Beypazarı üzerinden gelirsek. Bir çayını içeriz. Sağol :rendeer:

haritaya baktımda kıbrıscık karaşar arası 20-25 km 'lik kısım güneş görmeyen tepede kalan kısımlar hafif karlı olabilir ama işlek yol o güzergahı dikkatli geçerseniz sorun olmaz..

Çok keyifli bi gezi olacağa benziyor, gidebilenlere iyi eğlenceler..Dün akşam için de tekrar teşekkürler:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Özgür biz teşekkür ederiz. Bu topiğin canlanmasında katkın var :cat: Bu arada hoşgeldin siteye :rendeer:
konaklama yerinin ulaşımı

harita_buyuk.jpg

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
haritaya baktımda kıbrıscık karaşar arası 20-25 km 'lik kısım güneş görmeyen tepede kalan kısımlar hafif karlı olabilir ama işlek yol o güzergahı dikkatli geçerseniz sorun olmaz..

pro da o yoldan gidelim diyo :cherry: bende helva yicez oh diyorum :p
gaz değil procum aman dikkat, soğuğa delikanlılık sökmez :rendeer:

arkadaşlar kalbimiz sizlerle dört gözle bekliyoruz fakat yanınıza bikaç husky ya da kızak almayı unutmayın nolur nolmaz:)
h1pb3.jpg

sibirianhuskyteam6pk7.jpg

Arakadaşlar bolu da büyüyen biri olarak eklemek istediklerim:

Çok keyifli bir gezi olur ondan eminim. Dönüş güzergahınızdaki manzaralar süper olur.
Kalacağınız pansiyon otel odasından daha çok bir dağ evi havası verecektir ki şerıtına tercih ederim bunu . ( bi kaç ayda bir dağ otelinde kalırım bolu da).

Güzergahınız her ne akdar geniş mavi bir çizgi olsa da o yolun güzel bir asvalt olmasını beklemeyin . 3. sınıf asvallttan ve bozuk bir yol çıkabilir karşınıza özellikle kar kalkmışsa yoldan. Gerçi karın kalkmış olmasını beklemiyorum. Tam endurolara göre bi gezi tekrar gezmek istersiniz bittikten sonra aynı rotayı. Motosikleti uygun olmayanlar bi daha düşünsün derim zorlanabilirler çünki. sonra yol kenarında bekleyen köylülere kurtarma için bir servet yatırmak zorunda kalabilirsiniz. :queen: Endurom olsa kesin gelirdim ama. Kıskandım ve imrendim .

Son düzenleme:
Arakadaşlar bolu da büyüyen biri olarak eklemek istediklerim:

Çok keyifli bir gezi olur ondan eminim. Dönüş güzergahınızdaki manzaralar süper olur.
Kalacağınız pansiyon otel odasından daha çok bir dağ evi havası verecektir ki şerıtına tercih ederim bunu . ( bi kaç ayda bir dağ otelinde kalırım bolu da).

Güzergahınız her ne akdar geniş mavi bir çizgi olsa da o yolun güzel bir asvalt olmasını beklemeyin . 3. sınıf asvallttan ve bozuk bir yol çıkabilir karşınıza özellikle kar kalkmışsa yoldan. Gerçi karın kalkmış olmasını beklemiyorum. Tam enduralara göre bi gezi tekrar gezmek istersiniz bittikten sonra aynı rotayı. Motosikleti uygun olmayanlar bi daha düşünsün derim zorlanabilirler çünki. sonra yol kenarında bekleyen köylülere kurtarma için bir servet yatırmak zorunda kalabilirsiniz. :queen: Enduram olsa kesin gelirdim ama. Kıskandım ve imrendim .

tanıtsana lan kendini önce bak kimse tanımıyor seni :) sen gitsene ybr nle heryere gider o bak kendinmden biliyorum bildiğin dağ keçisi :)

Merhaba

Tanışma mesajını ylladım arkadaşlar. Tamam ybr dağ keçisi gibi de o güzergahta yağan karın kalkması baya uzun sürüyo . Keçilik de bi yere kadar. Gezmeye giden amcaların peşine takılan çocuklar gibi takılıyım mı :queen: .

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar