[Ankara] Kış Gezmesi 23-24 Şubat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok alp abi yol yorgunluğu değil beni düşündüren sadece hyo nun lastikleri o karda ne yapar onu bilemiyorum.KUru zeminde bile bazen kaymalar oluyor fabrika çıkışı lastikler var üzerinde.Hamuru sert yoltutuş konusunda sıkıntılı biraz.O yüzden çekindim yolda kar yoksa hiç sorun değil tabiki gelirim.:)

pro ben o yolları pek bilmiyorum benim hyo' zorlarmı beni sence

Cok gereksiz bir soru :) Proyu tanimamissin demek ki :silent:

Ben 2 haftada tanidim. Pro ya gore Caposu disinda hic bir motor asfalt disinda yol yapamazmismismis!

Simdi bu iddaya gore 23'unde Bolu/abantta olsa Bolu/Golcukte' olsa nisan gunesi gibi parlayan Shadow'umla kendilerine eslik edecegim. Benim icinde bir ilk olacak. Ya herro ya ferro.:queen:

Cok gereksiz bir soru :) Proyu tanimamissin demek ki :silent:

Ben 2 haftada tanidim. Pro ya gore Caposu disinda hic bir motor asfalt disinda yol yapamazmismismis!

Simdi bu iddaya gore 23'unde Bolu/abantta olsa Bolu/Golcukte' olsa nisan gunesi gibi parlayan Shadow'umla kendilerine eslik edecegim. Benim icinde bir ilk olacak. Ya herro ya ferro.:queen:

Ben aranızda yeniyim henüz kimseyi tanımıyorum sizleri tanımayı çok isterim o yüzdende bu geziye gelmeyi çok istiyorum ama konaklıyacağımız yerin görüntüsü ürküttü beni.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizde ilk kez gidiyoruz. Yol nasıldır bir fikrimiz yok. Ama sizin makineler asfaltta bile kayıyor. Gün yaklaşınca hava durumuna göre karar verirsiniz :wiinkk:

Neyzen, geziye gelmeden önce bu akşamki toplantıya gel orada konuşuruz rahat rahat. :cat:

havaşartları nasılolur belliolmaz am şugünlerdeki gibigiderse size katılırım ankara mete karkışdemezoldu heryere gözükara gidiyo puronun Ktm alması halinde vaziyetler çok daha deli olur sanıyorum..

bende motoru ayarlarsam gelcem...
olmassa eski motoru alıp gelirim ne olcek...
yaveş yaveş gelirim sorun deel hehehe...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizde ilk kez gidiyoruz. Yol nasıldır bir fikrimiz yok. Ama sizin makineler asfaltta bile kayıyor. Gün yaklaşınca hava durumuna göre karar verirsiniz :wiinkk:

cuma günü doğuda kar varmıs , batıda ne varmıs bilemiyorum :)
murat dönüş yolunuz sakat biraz, ama yazın mutlaka yapılması gereken bir rota :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gitmeyin bu akıllının peşine.... Kesin kara dalar satar sizi gene.....:p
Çeker ağacın dibine 200 km karda yol yaptım der....:queen:

Procum naber?....:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet nerde. Çevre illerdende katılım bekliyoruz

Benim işim olmaz gibi görünüyo. Gidersem de kar lastikli arabamla rezillik fotoğraflamaya giderim hehe :cherry:

Arabayla gelenleri kabul etmiyoruz. Bir de araba yolda kaldı diye uğraşmayalım.

murti06'nın yakın zamanda vereceği poz: :cherry:

snow.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar