Ankara karumdan vitrin manzaralari(600f,zx6r var)

Tabiiki pahali olcak okadar...nede olsa unlu oldu o ninja...:queen: Arkdaslar giden olursa bi sorsun adam hakkaten kış icin garaj niyetinemi koymus oraya:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eheuheuh sahte timberland lerı satıyolar vuruyolar köşeyi ama kiralar Çok pahalı

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaaa ne demezsin ben gittim geyiğine satılık mı dedm evet satılık dedi ee o zmn ne kadar ddm adam bana 20 bin euro ddi fıstık yeşili ninjaya YUUUUUH ddm bnde gayette kıl oldm insanlara :pr:

vitrinle beraber mi 20000 öyro :queen:

herifler sahte tımbırlentlerle köşeyi nasıl dondu alın size güzel bir örnek.
bas bas paraları leylaya bı daha mı gelecez dunyaya..

:mrgreen: bi de sahte olmadığını iddaa ederler. Bi gün girdim mağazaya, timberland bot fiyatı sordum adam gayet uçuk bi fiyat söyledi, bunlar gerçek mi dedim evet abi bizde sahte mal olmaz dedi. Peki bak bakim dedim ayağımdaki botla sendeki aynı mı diye (kendi botumu amerikadayken çok ucuza fabrika satış mağazasından almıştım), adam baktı kem küm etmeye başladı. Yok efendim benimkiler amerika için üretilenlerdenmiş ondan öyleymiş. :mrgreen: Yani anlıcağınız bu zihniyetteki adamın o motor için 20 bin euro istemesine hiç şaşırmadım.

Pocket bike çok daha iyi durmuş... Motorlar çok karmaşa oluşturmuş... (Minimalistimdir de =) )

Ha bir de şey diyebiliriz: Görmemişin motoru olmuş... tutmuş vitrine koymuş =)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Aman ne hali varsa görsün ister satsın ister yaksın ne umrumuzda yahu !

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Koyulurken ordaydım..Sanırım mağaza sahibinin diil...Sadece vitrin dekoru....Ama satın alacak da çıkarsa satar heralde....Bencede ufak olanı daha çok yakışmış vitrine....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar