Ankara içi motor lastiği satan bir yer var mı ?

Ankara içi Diablo rosso II almayı dusunuyorum onerebilceginiz bir yer varmı ?
Ayrıca lastik takmasını da yaparlar mı ?

Motolastik'i arayıp lastikleri Motomekanik'e kargolamalarını isteyebilirsiniz. MOtorunuzla da Motomekanik'e gidip balans ayarlarını yaptırıp taktırırsınız. Ben öyle yapıyorum. Tavsiye ederim.

Michelin satın almak için ise İskitler'deki büyük sanayide Michelin Bayii Çinici Kardeşler var. Onlarda da balans makinesi var. Michelin fiyatları normal ancak Pirelli ve Metzeler fiyatları yüksek oluyor.

Motomekanik'e git orda hallederler, gitmeden önce arayıp randevu alman yararına olur.

Mağaza ile görüştüm fakat bana 800 lira ücret çıkarıyor her şey içinde çok değil mi ? Ayrıca Bridgestone bi lastiğinin söyledi rosso dan 1 tık daha iyi dedi onun fiyatı da 850 ama 750 olur dedi.
Sizce rosso 2 den sasmalimiyim?

Mağaza ile görüştüm fakat bana 800 lira ücret çıkarıyor her şey içinde çok değil mi ? Ayrıca Bridgestone bi lastiğinin söyledi rosso dan 1 tık daha iyi dedi onun fiyatı da 850 ama 750 olur dedi.
Sizce rosso 2 den sasmalimiyim?
Çifti 700'den aşağı Rosso 2 lastik yokki zaten. Sökme takmaya en az 50 lira para alırlar. Anormal bir durum yok. Daha ucuz olsun istiyorsanız başka marka lastik bakacaksınız.

ya motomekanike git. ya da honda efeye. ama honda efe biraz tuzlu çıkar motomekanikten

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motomekanik Bridgestone bayisi,s20evo alabilirsin rosso2 yerine.yada pilotpower.s20evo kullanmaktayım kesinlikle tavsiye ederim.Balans sök-tak mevzusuna gelince;Motomekanik 80 tl,çiniciler 75 tl.lastiği kendin götür yine aynı fiyat.Arkadaşlar motosiklet lastiği takarken çok yoruluyormuş ondan böyle fiyatmış. Adamın eline jantları verirsin yaklaşık 13 dk. Söker takar balans yapar 75 tl ödersin. Ama bi araç gelince lifte kaldırır,16 tane bijon söker,4 tane jant lastik söker takar, çıkan lastikleri depolar poşete koyar..40 lira ödersin..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar