[Ankara] I. Bowling Turnuvası

abi ölülerin evi iki den oynarız :) yoksam onuda mı kaldırdılar , bu arada aducat deil "hor you ken" dir aslı :p :)

aduket dedikleri hadouken , horyuket dedikleri de shoryuken, alekspul denen var sonra o da sonic boom :mrgreen: :cat:

mini fantasy land aktivitesi yapalim bowlinge bi gidin gelin :p

:) Yapalim valla. Ne bulursak oynariz :queen:

Bowling Listesi:

1. Pro
2. _alp_

slm arkadaslar, bır haftadır netten uzak kaldım, ıs ıcabıı,sız neler yapmıssınız oyleee yavv,valla kıskandımm, beypazarı gesısı fln cok gusel olmus,neyse onumuse bakalım, bowlıng turnuvası ıcın benı de ekleyın kesın ordayımm...

slm arkadaslar, bır haftadır netten uzak kaldım, ıs ıcabıı,sız neler yapmıssınız oyleee yavv,valla kıskandımm, beypazarı gesısı fln cok gusel olmus,neyse onumuse bakalım, bowlıng turnuvası ıcın benı de ekleyın kesın ordayımm...

Komserim kaç numarayı istersin, oraya ekleyelim seni. :queen: 3 numara iyiyse şimdilik oraya yazıyorum, bak beğenmez de söylemezsen vallahi darılırım :mrgreen:

1. Pro
2. _alp_
3. ofgunal

Mangalbay, hafta içi herhangi bir akşam için yapıyoruz listeyi. Kaba taslak bir liste oluşsun da ortak bir gün buluruz.

Komserim kaç numarayı istersin, oraya ekleyelim seni. :queen: 3 numara iyiyse şimdilik oraya yazıyorum, bak beğenmez de söylemezsen vallahi darılırım :mrgreen:

1. Pro
2. _alp_
3. ofgunal

Mangalbay, hafta içi herhangi bir akşam için yapıyoruz listeyi. Kaba taslak bir liste oluşsun da ortak bir gün buluruz.

ben gelmiyom siz takılıın ben mangal yapacam...

Gelmeyenin yeni aldığı lastik çatlasın :p

Bu arada ön lastiklerin havasını indir biraz :)

bizden gecti yaw oyle seyler, yaslandik artik..

tiyatroya, operaya gidelim.. kultur yapalim, sentezleyelim, guzelleselim..

bu mudur ?
budur..
;)

Shakulin

1. Pro
2. _alp_
3. ofgunal
4. betonarme
5. chimeraby (2 kişi olabilir)

Son düzenleme:
Ona göre sayı çıkarıp, adam başı düşen parayı ayarlayıp paraları toplucaz sayın abim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tamam geliyom....Yaz beni de yaz.....İnat ettim yazmıcam.....:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
1. Pro
2. _alp_
3. ofgunal
4. betonarme
5. chimeraby (2 kişi olabilir
6- alp_tunay

Oldumu lem.....:p :p

Ne zaman Ankara duyurusu görsem 1. oluyo ... Bu Ankara hep ilkleri mi yaşıyor nedir? :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar