Ankara - Güdül İlçesi - Sorgun Beldesi "Emrah Özbütün Ağaçlandırma Alanı"

Bir süredir sessiz sakin ve derinden yürüttüğümüz "ağaçlandırma alanı" hakkında bilgi verme zamanı geldi diye düşünüyorum. Çünkü şu noktadan itibaren herkesin görüş ve desteğine ihtiyacımız olacak.

Geçtiğimiz pazartesi günü kaybetmiş olduğumuz Emrah arkadaşımız için bir ağaçlandırma alanı düşünüyorduk. Emrah'ın en son katıldığı kapsamlı gezi olan Sorgun Göleti Kampı'nın (kendisi askeri kıyafetleriyle ertesi gün katılmıştı) yapıldığı Sorgun Beldesi'nin derneği ile bugün yaptığımız görüşmeler çerçevesinde büyük oranda olumlu yanıt aldık.

www.ankarasorgundernegi.com
http://www.motosiklet.net/forum/gez...]-31-mayis-1-haziran-sorgun-goleti-kampi.html

Dernek başkanı Mehmet Bey, konu ile ilgilenecekleri sözünü verdi ve en kısa zamanda ağaçlandırılacak yer hakkında bize geri dönüş yapacak. Kaymakamlık ve belediye ile ilgili konuları dernek halledecek. Yer belli olduktan sonra da bize hava kuvvetlerine haber vermek ve çam fidanı bulmak düşüyor.

Özellikle çam fidanını uygun fiyata nereden alabileceğimiz konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa mutlaka önerilerini bekliyoruz. Daha sonra da tabelacıya ihtiyacımız olacak. Tabela'da şöyle yazmasını düşünüyorum:

motosiklet.net üyesi
HV. İS. ASTSB. ÇVŞ. EMRAH ÖZBÜTÜN
Ağaçlandırma Alanı

Bütün her şey bittiğinde tüm Türkiye'deki motosikletçilerin katılımına açık bir ağaç dikme etkinliği yapacağız.

Her türlü desteğe ve öneriye açığız :cat:

Umarım hiçbir aksilik çıkmaz ve herşey planladığımız gibi olur.
Fikir sahibini ve emeği geçenleri şimdiden tebrik ediyorum. Çalışmaların her aşamasında elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.

İnşallah işin içindeki her kes bizim gösterdiğimiz duyarlılığı gösterir ve sorunsuz bir şekilde işimiz halledilir.
Yüce Allah yardımcımız olsun..

çok degerli bir fikir kutluyorum ailesininde cok mutlu olacagını tahmin ediyorum desteklemek te bize düşüyor.

Ben Sevgili Aytaç kardeşimede bildirdiğim gibi Rahmetli Emrah kardeşimiz adına yapılacak her türlü faaliyete katılacağım. Konuyla ilgili araştırmalara hemen başlıyorum bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar