- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar...26 Ağustos itibariyle Ankara'dan yola çıkarak bayram tatili boyunca çeşitli yerlerde kamp yaparak tatilimi geçirmek istiyorum. Geçen sene Fethiye Ölüdeniz-Doğa Kamp'ta kamp kurmuştuk yine orada 4-5 gün kalmak istiyorum. Ankara_Fethiye arası yaklaşık 8 saat molalarla birlikte 12 saati geçeceğini düşündüğümden Burdur-Salda gölünde 1 gün kamp yapmaya karar verdim. Fethiye'de kamp yaptıktan sonra Antalya tarafına geçerek bir kaç gün de orada kamp yapmayı planlıyorum. Şimdilik 26 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında kamp yapmayı planlıyorum gerek görürsem tatilimi 10 Eylül'e kadar uzatabilirim. Bu süre zarfında bana eşlik edecek yol ve kamp arkadaşı arıyorum. Yola çıkacağım gün, dönüş tarihi, kamp süresi esneyebilir. Erken veya geç dönmek isteyen olursa uyum sağlamaya çalışırım. Birlikte gitmeyi düşündüğüm arkadaş motosiklet almaktan vazgeçti, son dk. fikir değiştirirse 2 kişi yola çıkacaz. Salda Gölü günlük kamp ücreti 30TL. Doğa kamp günlük kamp ücreti 40TL (kahvaltı dahil).