Ankara-Fethiye Gunher, selamlar herkese

merhabalar,

Yeni bir motosiklet kullanıcısıyım, düzenli olmamakla birlikte arkadaşların motosikletleri ile arada turluyordum, ya da tatile gitiğimiz yerlerde kiralayıp geziyordum, yani tam olarak ne zaman motosiklet kullanmaya başladığımı hatırlamıyorum :)
Geçen sene nisan ayında ehliyetimi aldım ve Temmuz ayında da 2.el Kawasaki er6f aldım,
dscn1352smallxr4.jpg

Ankara-Fethiye, Fethiye-Antalya, Denizli-Fethiye gidiş geliş geziler yaptım, 10bin km gezmişim bu yaz.
dscn9361largesmallhv1.jpg

1993 yılından beri havacılık ile ilgileniyorum amatör serbest paraşütçüyüm (1994 tekammül), 1998 yılından beri de
Hacettepe Ü. Havacılık Kulubü eğitmenliğini yaptım, şu an www.irtifa.gen.tr de bir arkadaşım ile birlikte
Ankarada ya da Türkiyenin uygun yerlerinde Yamaç Paraşütü eğitimi veriyoruz. Yazları da Fethiye Ölüdeniz'de
Tandem yamaç paraşütü pilotu olarak çalışıyorum, Ölüdenize yolu düşecek olan ve uçmak isteyen herkesi beklerim.

b1bed97a04d4c8836a7e780uo9.jpg

Yolcularımla çektiğim fotolar.
uckr3.jpg

Motosikletler hep ilgimi çekmiştir, ama nedendir bilinmez geçen sene motosiklet tutkusu başladı bende,
hepinizde olmuştur işte, bir sene bütün modelleri inceledim, rüyalarımda gördüm, arkadaşların motorlarıyla kısa
sürüşler yaptım, çok şükür bu yaz istediğim bir motoru almanın mutluluğunu yaşadım.
Bütün yaz motor için çalışacak kadar seviyorum motora binmeyi.

bnto8.jpg

Bilinçli motosiklet kullanıcılarıyla tanışmak, bilgi paylaşımı yapmak için bu siteye üye oldum.
Herkese selamlar...

birkaç uçuş fotorafım,

25ad397001e7d6830000879le5.jpg

en küçük yolcum.

prstgt6.jpg

akrobasi yaparken
madqg1.jpg

ben..

fotoların hepsi kendi çekimimdir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldın abıcım.bende iş dolayısıyla turkıyenın butun ıllerını gezdım ve gezıyomda.insallah yolum oralkara düşerde senle havalarsa bıraz turlarız.hep motorla karayolunda gezecek değilizya,acıkta havada gezek:cat: .
benimde parasüte falan merakım vardır motor kadar olmasada var yani.seklık korkum da yok resımlerede bayıldım :rendeer: ..sana hayatta basarılar abıcım...

havadan asagı dogru düşmek nasıl bı duygu abıcım.bende yukskten atlamaya meraklıyımdır.bızım köyde duvarlardan cok atladım.sonunda sakat oldum ama olsun:cherry:
ankda altınparkta yuzme havuzunda 25 metreden atladımda cok güzel bı duygu yawww bosluga kendını bırakmak.askerde falanda parasütle atlama falan varmıs.onlara mutlaka katılmak ıstıyom.ama insallah senın yanına yolum düşerde o duyguyu yasarım...:rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Aramıza Hoşgeldiniz. MT Forumlarında kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...:rendeer:

::tutkuy::

Heyy bu resimlerin bi kısmını akradasimin gosterdigi parasutculuk sitelerinden hatirliyorum =)

Hosgeldin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar