Ankara Eskisehir yolu gece calismalari [ufak kaza]

Merhaba arkasaslar,

Ankara'da, Eskisehir yolunun Ankara istikametinde geceleri calisma nedeniyle yolu arka taraftan veriyorlar. Ben de dun gece bu arka taraftan giderken, yoldaki micir ve kum nedeniyle dusuk bir hizda olmama ragmen viraji alamayarak dustum.

Allah'tan bende ve motorda birsey yok. Ben de birsey yok cunku kask+mont+eldiven uzerimdeydi. Motorda birsey yok cunku; 2-3 metrelik yan yatmis bir sekilde kaymam koruma demiri - omzum - sol yan canta uclusu uzerinde gerceklesti.

Gece eskisehir yolunu kullanacak arkadaslar lutfen cok dikkatli olun. Ne oldugunu bile anlamiyorsunuz. :pale:

Bir de bana yardima gelen gri mondial scooter'i olan arkadasa cok tesekkur ederim. :rendeer: Onun da motoru bana yardim ederken dustu. Kendi motorumu birakip bir de ona uzuldum. :pale:

ARKADASLAR HAVALAR SICAK AMA LUTFEN EN AZINDAN KASKIMIZI TAKALIM. KAYARKEN TEK HATIRLADIGIM SEY ISE "ALLAH'TAN KAFAMDA KASK VAR" DIYE DUSUNMEM.

Ha bir de oraya bir uyari tabelasi koymayan belediye calisanlarina hurmetlerimi sunmayi bir borc bilirim. :pr:

Herkese kazasiz guzel surusler.

Son düzenleme:
belediyenin yapmadığı girişimlere rağmen bu tür şeylerden birbirimizi haberdar edersek
en azından bir kaç kazanın önüne geçmiş oluruz :cat:

teşekkürler. iyi sürüşler. geçmiş olsun :rendeer:

asm

bununla geçmiş olsun,uyarı için teşekkürler

Geçmiş olsun arkadaşım en büyük kazan bu olur umarım. Yardım için kendi motosikletini feda eden arkadaşa da ayrıca tebriklerimi iletiyorum. Ankara'nın hangi işi doğru ki? Ülkenin en çok gerizekalısının örgütler şeklinde kümelendiği bir şehir burası. Yollarımız da kaderimiz gibi delik deşik. Dağdaki çobanlar bile koyunlarını kurt kapmasın diye bir sürü önlem alıyor en kötü olasılık çoban köpekleri var. Bizim vatandaş olarak koyun kadar değerimiz yok ama bizim gözümüzde de bunların çoban kadar değeri kalmadı. İnsana değer verilen bir ülkenin başkentinde yaşamak dileğiyle tekrar geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorcunun en korkulu rüyalarından biridir mıcır, Allah bir daha düşürmesin

kazasız sürüşler hayırlı günler

geçmiş olsun. Sende ve motorda birşey olmaması sevindirici...:)

Bununla gelmiş,geçmiş olsun.O yol bitmedi mi daha?.1 Mayıs'ta arabamla geçtiydim oradan.Arabayla olmama rağmen epey zorlandıydım..

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeşim , Allah beterinden saklasın

yol yapıyorum zanneden bu akıllılar olduktan sonra işimiz Allahlık zaten !!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar