- Konu Yazar
Babana motor aldığını söylerim, evet yaparım bunu 
İstanbul'a gittik ve geri döndük. Sınırlı sayıda kendi fotoğrafımızı, bol miktarda da manken fotoğrafı çektik :cherry: Şimdi sıra geldi teşekküre:
- Başta cuma gecesinden cumartesi sabahına kadar bana yoldaşlık eden, karınlarımız ağrıyana kadar güldüğümüz R3N ve St_Erdoğan'a;
- Yolculukta farklı pulmanlarda olsak da, biz dönerken onları İstanbul'da bıraksak da, fuarda bize eşlik eden fikir veren, geyiklerimize geyik katan rayjay'e ve arkadaşı Mehmet Ali'ye;
- İstanbul'a gidiş yolculuğunda bizimle birlikte gelen Motur grubundaki arkadaşlarıma;
- Bize tüm misafirperverliğini gösteren yarı İstanbullu, yarı Ankaralı dostumuz scorp'a;
- Geç de olsa yüzyüze gelebildiğim site yönetimindeki dostlarım Eyong ve komtan'a (diğerlerine de teşekkür ederim de yeni tanıştıklarım daha önemli);
- Her zamanki sıcaklığıyla bizi karşılayan Gelişim Sürücü Kursu'ndan İbrahim'e;
- Metroya kadar bize eşlik eden Kütük'e; :cherry:
- Yeni tanıştığım üyelerimizden tanrininkirbaci57, Morrigan, Burcu (Adana, nickini yazamadım şimdi), Çanakkale'den gelen ve nick'ini unuttuğum dostuma;
- Nere gitsem karşılaştığım Ümmet Abimize; :cherry:
- Şimdi uykusuzluktan ötürü hatırlayamadığım ancak daha sonra hatırlayınca buraya ekleyecek olacağım diğer dostlarıma
teşekkürü bir borç bilirim.
Evet ödedim borcunuzu yatıyorum şimdi çok uykusuzum![]()
kuşet onuryat uyu gelir gelmez siteye gireceğine :cherry:
başta bu fuar organizasyonunu düzenleyen ares fuarcılığa:cherry: .... pronun teşekkür ettiği ve etmediği tüm arkadaşlara teşekkürler , çok keyifliydi , siteden komtan , eyong , khutuck , bunrecu memnun oldum tekrardan
diğer ankaralılarda dönüp ayılsınlar kaynatalım![]()
Arkadaslar (R3N ve Pro ) Herşeye teşekkur etmissiniz benim tavla dersi icin teşekkur etmeyi unutmussunuz. Scorp=5-R3N=0 , Scorp=5-Pro=1 =) Neyse deplesmanda sayıldıklari için fazla ustlerine gitmiyorum
Herkes tesekkur tesekkur ustune bende Ferco motor yedek parcadan Kadir beye tesekkur etmek istedim adama slm ben Ankaradan dedim adam direk ismimi soyleidi nasil hatirladi anlamadim =)
Çok ilgilendi çay ikram etmek istedi tam okey diyodum bi baktim o ara 7-8 kisi olmusuz dedim bosver yuzsuszluk yapmayalim =)
Tavlada yendigim Pro cok hırs yapti ve bu haftaki bulusmada tavla turnuvasi yapilsin fln dedi. Hemen katılımcılari belirleyelim turnuva hazırlıklarina baslayalim derim =)
Arkadaslar (R3N ve Pro ) Herşeye teşekkur etmissiniz benim tavla dersi icin teşekkur etmeyi unutmussunuz. Scorp=5-R3N=0 , Scorp=5-Pro=1 =) Neyse deplesmanda sayıldıklari için fazla ustlerine gitmiyorum
Babana motor aldığını söylerim, evet yaparım bunu![]()
Herkes tesekkur tesekkur ustune bende Ferco motor yedek parcadan Kadir beye tesekkur etmek istedim adama slm ben Ankaradan dedim adam direk ismimi soyleidi nasil hatirladi anlamadim =)
En önemli teşekkürü unutuyorduk
- NBC Motor standında bizimle ilgilenen, geyiklerimizi çekmek zorunda kalan ve beraberce sürekli gülüp mont-bot-kask üçgeninde çırpınan üniversite öğrencisi, casting firması çalışanı arkadaşımız Berfu'ya çok çok çok teşekkürler :rendeer:
Ankara'ya beklerizOlmazsa bir fırsatını bulup biz geliriz Antalya'ya
![]()