Ankara Ekibi Motoshow 2007 Organizasyonu

bende gelmek isitoyum ama hep sınav var,bide çanakkaleden yeni geldim.fotoraf makinalarınızı unutmayın sakın...

Ben de pazar günü fuarda olacağım. Prometheus keşke görüşebilseydik. Tanışmak isterdim.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha işlerimi imdi ayarlayabildim, Akşam trende görüşürüz :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bi gece de Pikolet'te Mt Ankara Kokorec Gece Bulusmasi yapalim.. uff aci biber tursusu flm.. simdi n guzel olur ya..
sanirim aciktim ben..

::dpac::

Shakulin

seviyorum abi seni yaa

:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Köz köfte yapalım.....Şöyle bol yeşillik...:cat:

Pro seni online görüyorum trenin kalkışına 2 saat kaldı kaçırmayasın.:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, mete_han+

Kanka bizim elemanlara iyi bak..Sana emanetler...Özellikle Pro.....Tamammı:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bunlar sımdı zabaha kadar tırın tırın trenle o yol cekılırmı yaw...bıde kaynak olur dıyolar...12 den sonra herkes bıtarafa düşer uyur gıder.....bının motorlara 6-7 saaate gıdınsene...hatta otoban...yapıştırın gıdın yaw...bıde motorcu olacaklar...onlar motorcu değil...
trencı====== çuf çuf çufffffffffff:mrgreen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
bunlar sımdı zabaha kadar tırın tırın trenle o yol cekılırmı yaw...bıde kaynak olur dıyolar...12 den sonra herkes bıtarafa düşer uyur gıder.....bının motorlara 6-7 saaate gıdınsene...hatta otoban...yapıştırın gıdın ag...bıde motorcu olacaklar...onlar motorcu değil...
trencı====== çuf çuf çufffffffffff:mrgreen:

Ağzına biber sürerim senin...:p :p Ayıp şeyler deme len....:cat:
Sen treni biliyomusun ne kadar zevkli eğlenceli.....Bi habersin anlaşılan...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ağzına biber sürerim senin...:p :p Ayıp şeyler deme len....:cat:
Sen treni biliyomusun ne kadar zevkli eğlenceli.....Bi habersin anlaşılan...:p

benzın sür abı benzın...şöyle kursunsuz olanlardan....
ya bırak abı trenle gece gıdılır mı yaw...12 den sonra uyku bastırcak...uyuyacan hertarafın tutulacak....ben uzun yol cekemem....otobusude ondan sevmem...hele tren dememe gerenk yok..en ıyı uzun yol kendı aracınla olur....1500 km ye yakın yol gıttım....ama kendı aracımla...ıstedım zaman dururum...ıstedım zaman gıderım....
yok yaw tren cekılmez
helede gece hiç cekılmez...etrafı bıle göremıyon yaw.... :farao:

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, mete_han+

Kanka bizim elemanlara iyi bak..Sana emanetler...Özellikle Pro.....Tamammı:cat:

kanka bunlar kaybolur burada...ellerinden tutarım ben merak etme...sende gelsene...ama kıvırcan şimdi cevaben...boşver sormadım...

İstanbul'a gittik ve geri döndük. Sınırlı sayıda kendi fotoğrafımızı, bol miktarda da manken fotoğrafı çektik :cherry: Şimdi sıra geldi teşekküre:

- Başta cuma gecesinden cumartesi sabahına kadar bana yoldaşlık eden, karınlarımız ağrıyana kadar güldüğümüz R3N ve St_Erdoğan'a;
- Yolculukta farklı pulmanlarda olsak da, biz dönerken onları İstanbul'da bıraksak da, fuarda bize eşlik eden fikir veren, geyiklerimize geyik katan rayjay'e ve arkadaşı Mehmet Ali'ye;
- İstanbul'a gidiş yolculuğunda bizimle birlikte gelen Motur grubundaki arkadaşlarıma;
- Bize tüm misafirperverliğini gösteren yarı İstanbullu, yarı Ankaralı dostumuz scorp'a;
- Geç de olsa yüzyüze gelebildiğim site yönetimindeki dostlarım Eyong ve komtan'a (diğerlerine de teşekkür ederim de yeni tanıştıklarım daha önemli :p );
- Her zamanki sıcaklığıyla bizi karşılayan Gelişim Sürücü Kursu'ndan İbrahim'e;
- Metroya kadar bize eşlik eden Kütük'e; :cherry:
- Yeni tanıştığım üyelerimizden tanrininkirbaci57, Morrigan, Burcu (Adana, nickini yazamadım şimdi :p ), Çanakkale'den gelen ve nick'ini unuttuğum dostuma;
- Nere gitsem karşılaştığım Ümmet Abimize; :cherry:
- Şimdi uykusuzluktan ötürü hatırlayamadığım ancak daha sonra hatırlayınca buraya ekleyecek olacağım diğer dostlarıma :p

teşekkürü bir borç bilirim.

Evet ödedim borcunuzu yatıyorum şimdi çok uykusuzum :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
kuşet onur :p yat uyu gelir gelmez siteye gireceğine :cherry:
başta bu fuar organizasyonunu düzenleyen ares fuarcılığa :p :cherry: .... pronun teşekkür ettiği ve etmediği tüm arkadaşlara teşekkürler , çok keyifliydi , siteden komtan , eyong , khutuck , bunrecu memnun oldum tekrardan

diğer ankaralılarda dönüp ayılsınlar kaynatalım :)

Arkadaslar (R3N ve Pro ) Herşeye teşekkur etmissiniz benim tavla dersi icin teşekkur etmeyi unutmussunuz. Scorp=5-R3N=0 , Scorp=5-Pro=1 =) Neyse deplesmanda sayıldıklari için fazla ustlerine gitmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar