Ankara Eğitim Duyuruları

Ankara'da yapılacağını öğrendiğim motosiklet eğitimlerini bu başlıkta duyurmak istiyorum. Genel olarak Yol Sanatı ekolünü daha verimli ve önemli bulduğum için OMM, ART MotoAkademi, Alpha Motosiklet Akademisi, Motto Akademi ve benzeri yerlerin duyurularını daha çok paylaşacağımı düşünüyorum. Bu eğitimlerin teorik olanları herkese açık ve ücretsiz olma eğiliminde oluyor. Faydalı olması dileğimle ilk duyuruyu aşağıya ekliyorum.

RnVm6j.jpg

Bizim Antalya'da da olsa keşke. Uğur Ertekin'in videolarını izliyorum zaten çok bilgili ve çok öğretici işleri var. Keyifli olacağından eminim.

Bizim Antalya'da da olsa keşke. Uğur Ertekin'in videolarını izliyorum zaten çok bilgili ve çok öğretici işleri var. Keyifli olacağından eminim.

Antalya'da ART'ın ve Motto Akademi'nin eğitmenleri bulunuyor. ART'ın eğitmeni Zekeriya Hoca'ya facebook üzerinden https://www.facebook.com/profile.php?id=100000397550676 adresinden ulaşabilirsiniz. Orada da teori, kapalı alan ve yol eğitimleri yapıldığını biliyorum. Motto'nın eğitmeni sanıyorum İlhan Narcı idi. O da facebook'ta olmalı. Ben Zekeriya Hoca'yı teori sunumlarında ve kapalı alan eğitimlerinde izledim. Hatta eşim de kendisinden yol eğitimi aldı, çok çok memnun kaldı.

Antalya'da ART'ın ve Motto Akademi'nin eğitmenleri bulunuyor. ART'ın eğitmeni Zekeriya Hoca'ya facebook üzerinden https://www.facebook.com/profile.php?id=100000397550676 adresinden ulaşabilirsiniz. Orada da teori, kapalı alan ve yol eğitimleri yapıldığını biliyorum. Motto'nın eğitmeni sanıyorum İlhan Narcı idi. O da facebook'ta olmalı. Ben Zekeriya Hoca'yı teori sunumlarında ve kapalı alan eğitimlerinde izledim. Hatta eşim de kendisinden yol eğitimi aldı, çok çok memnun kaldı.

Ekledim şimdi facebooktan takip edip katılıcam bende.

Sanırım kimsenin dikkatini çekmemiş;

Zemin Sat Salon 1 :p
Labalilik gibi oldu ama umarım yanlış anlaşılmamıştır. Dikkatlerden kaçmıştır, çok dağılmadıysa yenileyip düzeltsin arkadaşlar :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel bi konu teşekkür ederim. Sabah bilgi alacağım irtibat numarasından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar