[Ankara] Düd"ül"en Göl Gezisi

lem ne adamsin beee....
scorp yarın nereye gidiyoruz abicim...
kesmedi bu beni...
bide kızılcahamam mı yapsak acaba...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Siz bıde bana sorun tepenın ustundekı motoru sıfır dönderdım anı....
yusuf yusuf yusuf yusuf....
saplar ve kumun ıcıne motor gömulunce oldugu yere kendı kendıne döndu....
ama severım öle zorlu ıslerı....
neyse ben kacar....
::asker:: ::asker:: ::asker::

gercektende askerden 2 gunlugunee olsa kacmak ve motor turu atmak cok cok ıı geldı bana...gezıye katılan herkese cok cok tsk ler....

COK ÖNEMLI NOT....
6 hafta sonra yanı kasımın ılk haftası dagıtım ıznıne gelecem...artık o ılk yada 2. hafta sonuna bıseyler ayarlarsınız ....dört gözle o gunu bekleyecem....
herkes kendıne ıı baksın aman mucura dıkkat....
byyyy
::asker:: ::asker::

Muhah tamam dir pro biz gunduz geceriz gece sen isten cıkınca eymirdede cay iceriz =)

Muhah tamam dir pro biz gunduz geceriz gece sen isten cıkınca eymirdede cay iceriz =)

Çay içmeye bile göl kıyısına, dağ yamacına gidiyoruz ya bilmiyorum artık :mrgreen: Ankara MT pastaneci anlayışından hızla uzaklaşıyor, umarım başta İstanbul olmak üzere diğer illere de örnek oluruz :p :cherry: Kaşınıyom ben :queen:

Vay be cidden motor iyi batmış:mrgreen:

O çamurdan öyle bir motoru çıkaran arkdaşlara bravo dogrusu.

Güzel gezi olmuş.Ellerinize saglık.

Moderatör (forrap)
Tebrikler beyler,yine güzel bir gezi daha yapmışsınız...
Zorluklar olmasa tadı çıkmaz,gittik geldik tadında gezi mi olur :) Göl de kuruyacak,kuma da çakılacaksınız,kafanıza meteor da düşecek:)Eğlenceli tarafı bu:p
Fotoğraflar için teşekkürler...

durun daha bitmedi yarın ki gezimizden görüntüler var heheheh...
yarını bekleyin hhehehe...

Düden Gölü artık düdemediği için adını değiştiriyorum artık Capo Yutan Göl olacak adı :mrgreen:

süper gezi. :rendeer::rendeer::rendeer:4(dört)motorunda arkası boşmuş yaw:bounce::p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yenice Beldesi'nde az kalsın dayak yeme sahnemiz var bir de. Adamlara Samsam yolunu sormuşuz tam, Arnova ordan "burası köy kahvesi değil mi" dedi adamlara. Adamlar "evet" dedikten sonra bize dönüp, "e birer çay içelim o zaman" dedi. Hallerinden gayet tutucu oldukları belli olan köy halkı "ramazanda çay falan olmaz" dedikten sonra yüz ifadelerini değiştirdiler. Motorlara bakmak için etrafımızı saran çocuklar da sanki dövecekmiş gibi koşunca toparlanıp yola çıkmamız 30 saniyeden kısa sürdü :mrgreen:

ahah :mrgreen: süpermiş , ben yanınızda olsam amca ben niyetliyim, taşlayın diye gaz verirdim ahaliye :p kaçırdık tüh :cherry:

Akşam 19 da işten çıkıyorum, 19.30 - 20.00 arası Eymir'e mi gitsek ki? İftar da olmuş olur, R3N'de gelir belki :p

sahura kalkabilseydim bugün de süpriz şekilde gelebilirdim :) ev ahalisi ramazanda binilmesine hiç hoş bakmıyor geçen sene naptım ki acaba :queen:

len bahadinli sen ne arıyosun gezilerde koş birliğine bakayım :p

birdeeeee
36.jpg

olaysız olsa şaşardım zaten :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar