Ankara dan selamlar

merhabalar, bilkent üniversitesi grafik tasarımda 3. sınıf öğrencisiyim.. içimde küçüklükten beri bulunan motosiklet sahibi olma isteğini gerçekleştirmek için atılan ilk adımlardan birisi olarak buraya geldim.. ne kadar tecrübeli insan ile tanışıp konuşursam o kadar iyi olacağını ve daha sağlıklı yönlendireceklerine eminim.. hazır tanışma konusundayken ben derdimi acıklamak istiyorum. ilk önce söyleyeyim motosiklet ehliyetim yok, ama kullanmışlığım var fakat ileri derece değil.. hayalimdeki motosiklet Ducati Monster (1100evo olursa deli olur) fakat derdim hız yapmak değildir.. sağlıklı bir şekilde seyahat edip trafik stresini keyifli hale getirmek istiyorum.. bana "bu çocuk ne istediğini bilmiyo" ya da " o motor seni aşar" diyebilirsiniz fakat ben zaten sizin görüşlerinizi almak için buraya geldim.. umarım rehberliğiniz beni iyi bir şekilde yönlendirecektir.. teşekkür ederim

Öncelikle hoşgeldin:) Ankaradanmışsın, Mt Ankara topiğini takip ederek buluşmalara katıl derim. İlla motorun olması gerekmez. Her sınıftan motosiklet kullanan arkadaşlarımız var buna Ducati de dahil:) fikir alışverişi konusunda elimizden geldiğince de yardımcı olmaya çalışırız. Ama öncelikle ehliyet almanı sonra ekipmanlarını tamamlayarak 125-250cc bir motorla başlamanı tavsiye ederim. Tercih senindir tabiki.

merhabalar, bilkent üniversitesi grafik tasarımda 3. sınıf öğrencisiyim.. içimde küçüklükten beri bulunan motosiklet sahibi olma isteğini gerçekleştirmek için atılan ilk adımlardan birisi olarak buraya geldim.. ne kadar tecrübeli insan ile tanışıp konuşursam o kadar iyi olacağını ve daha sağlıklı yönlendireceklerine eminim.. hazır tanışma konusundayken ben derdimi acıklamak istiyorum. ilk önce söyleyeyim motosiklet ehliyetim yok, ama kullanmışlığım var fakat ileri derece değil.. hayalimdeki motosiklet Ducati Monster (1100evo olursa deli olur) fakat derdim hız yapmak değildir.. sağlıklı bir şekilde seyahat edip trafik stresini keyifli hale getirmek istiyorum.. bana "bu çocuk ne istediğini bilmiyo" ya da " o motor seni aşar" diyebilirsiniz fakat ben zaten sizin görüşlerinizi almak için buraya geldim.. umarım rehberliğiniz beni iyi bir şekilde yönlendirecektir.. teşekkür ederim

Hoşgeldin ben 3 ay öncesine hiç motosiklet tecrübesi olmayan biriydim ve gittim eğitimimi aldım şuan 200 cc'lik bir motosiklete biniyorum.Sende tecrüben nasıldır bilmem ama eğitim almalısın.Benden tavsiye eğitim alsan bile en fazla 250 cc'lik birşeyle başla.Hız yapmak değil derdim diyorsun ama emin ol bahsettiğin motoru alınca basacaksın adım gibi eminim ve motosiklet devamlı öğrenilen birşeydir her binişinde birşeyler öğrenirsin.Arkadaşın tavsiyesini dikkate almanı dilerim:cat:

Hoşgeldiniz Ankara'ya selamlar ayrıca 200-250 cc bir motosikletle başlamak ve eğitimini almak mumkun bence de ama önce tarzınızı belirleyin.Tarz meselesine gelince beğendiğiniz motorları deneyin binin bakın şehir içi kullanacaksanız ona göre bir motor seçin..

eğitim büyük sorun ankarada :) bende bi arkadaşın sayesinde öğrenmiştim.varsa tanıdık birileri öğrenebilirsiniz.ehliyeti de heryer veriyor zaten fazla bi problem değil =)

merhaba arkadaslar ben de siteye kayıtlı sayılı kız üyelerdenim :) ben de 1 ay içinde bir başlangıç motosikleti alacagım inş. 15 yaşındaym henüz ama tatil beldesinde kullanacagım icin pek bir problem olacagını sanmıyorum cnku marmariste çogu kişi böyle kullanıyor. Arkadaşlar 5 yasından beridir motosiklet bende tutku ve ailem 10 yıl bekledigimi biliyorlar izin verdiler sonunda :) Ben daha ilk motosikletim olacagından , Mondial 151 RS düşündüm. Fikirlerinizi alabilir miyim?

merhaba arkadaslar ben de siteye kayıtlı sayılı kız üyelerdenim :) ben de 1 ay içinde bir başlangıç motosikleti alacagım inş. 15 yaşındaym henüz ama tatil beldesinde kullanacagım icin pek bir problem olacagını sanmıyorum cnku marmariste çogu kişi böyle kullanıyor. Arkadaşlar 5 yasından beridir motosiklet bende tutku ve ailem 10 yıl bekledigimi biliyorlar izin verdiler sonunda :) Ben daha ilk motosikletim olacagından , Mondial 151 RS düşündüm. Fikirlerinizi alabilir miyim?

motosiklete ilgisi olan kızların nesli tükeniyor :)
neyse benimde tecrübem yok ama tecrübeli olanlardan cok nashiyat aldım onları aktarim sana.
ŞART 1: Ehliyet. O yüzden iki sene beklemelisin
Bisiklet üzerinde temel dengen iyi olsun..
İlk alacagın motorun cc sinin düşük olması iyidir (Max 250cc) ama 125 ideal..
Ayrıca kask dizlik vs. güvenlik gereçlerini bence motor almadan al ondan sonra motoru al hepsi hazır olsun..
Mondial 151 RS güzel olabilir ama bence tarzını belirse sonra motorunu belirle :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar