ANKARA dan selamlar

Moderatör
Forum kurallarında foruma giren kendini tanıtmak zorundadır diye bir kural yok bildiğim kadarıyla.
Bay yada bayan, bu foruma ilk girdiğimde bana bu tür mesajlar yazılsa terk eder bir daha da girmezdim foruma.
Avatar koyup, düzgünce kendini tanıtmadığı halde forumu terk etmesi bile söylenmiş hatta.
Bir sonraki level de Muhtarlıktan ikametgah senedi de isteyecek misiniz?

Unal Abi muhtar mi :) Tam muhabbetin uzerine gelmis de, panik yok falan demis :)

Görev başarıyla tamamlandı galiba ,kız gitmiş beyler =)

lucas çok haklsın.
valla ben kolay kolay gitmem insanlarla polemiğe girmeye gerek yok efendiliğimi koruyorum

Tamam,
Tekrardan Hoşgeldiniz..
Biz ankaralılar aşşağıdaki sayfada yazışıyoruz,

Genel olarak nerde ne zaman buluşacak isek ordan duyuruyoruz zaten,
Buluşmalara, etkinliklere katılmanız için hiçbir şart yok burdan da bildireyim,
Hatta ben yeni gelmiş üyelere özellikle diyorum ki motorunuzu almadan da gelin ki farklı farklı motorları görüp, sahipleri ile direk bilgi edinebilesiniz.

Ayrıca hala kendinizi tanıtmanızı beklemekteyiz, burdan bu kadar tepki almanızın nedenide bu zaten..

Moderatör
Tamam,
Tekrardan Hoşgeldiniz..
Biz ankaralılar aşşağıdaki sayfada yazışıyoruz,

Genel olarak nerde ne zaman buluşacak isek ordan duyuruyoruz zaten,
Buluşmalara, etkinliklere katılmanız için hiçbir şart yok burdan da bildireyim,
Hatta ben yeni gelmiş üyelere özellikle diyorum ki motorunuzu almadan da gelin ki farklı farklı motorları görüp, sahipleri ile direk bilgi edinebilesiniz.

Ayrıca hala kendinizi tanıtmanızı beklemekteyiz, burdan bu kadar tepki almanızın nedenide bu zaten..

Yunus bende toplaşmalara katılmak istiyom, nüfus suretiylenmi geliyoduk ya la?

eski yorumlarımda tanıtmıştım ama yine tanıtıyım :
19 yaşındayım güvenlik görevlisiyim
nisan ayında yamaha yzf r125 almayı planlıyorum
demetevlerde yaşıyorum

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Forum kurallarında foruma giren kendini tanıtmak zorundadır diye bir kural yok bildiğim kadarıyla.
Bay yada bayan, bu foruma ilk girdiğimde bana bu tür mesajlar yazılsa terk eder bir daha da girmezdim foruma.
Avatar koyup, düzgünce kendini tanıtmadığı halde forumu terk etmesi bile söylenmiş hatta.

Arkadaşın ilk koyduğu avatarı görmüşmüydün Erdemcim :)

Moderatör
Arkadaşın ilk koyduğu avatarı görmüşmüydün Erdemcim :)

Farketmez ağabey, cinsel bir obje olmadığı sürece ne koyarsa koysun. Sen büyüğümüzsün, bizler maydanoz bile olamayız ama, herkesin de senin olgunluğunda olmanı bekleyemezsin.
Facebook denilen illet çıkmadan önce kimse kimseye isminin baş harfini bile söylemezdi. Kaldı ki ilk defa girilen, konusu motosiklet olan (arada yaptığımız siyaseti konuya dahil etmeyelim lütfen :) ) bir mecrada kalıcı olmak isteyen kendini tanıtır, dostluklar kurar. Yada uzaktan izler, etliye sütlüye karışmaz. Bunun kararını da kişiler kendileri verirler.
Sana cevap yazarken hep zorlanıyorum, uzun cümleler kuruyorum. Telefonun kayıtlı, duvarlara bel fıtığı için arayınız yazıp altınada telefonunu ekleyesim gelsede bazen :) , hürmetler saygılar ve sevgiler...

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sevgili Erdem ,

Ağustos ayında profilinde aşağıdaki mesaj olan arkadaştan ilginç mesajlar almıştım 15 gün göründü ve kayboldu . Şimdi benzer başlıkları bu arkadaş açıyor .

Foruma her girene karışıyor olsam haklı olabilirsin ama bu arkadaşa özellikle niye takıldım bir düşün istersen.

denizbest_zpsd8855bf7.jpg

Yukarıdaki profil mesajına sahip kişinin üyeliği aktif istersen kontrol edebilirsin.

Not : Senin numaranda bende kayıtlı . Forumda açılan "16 yaşındayım 600 lüklemi başlayayım yoksa direk 1000 liklemi" başlıklarının sahiplerine tek tek mesaj atar sana danışmalarını öğütlerim :) :) :)

Motosikleti
VFR1200X
Aman Okan abi ne yaptın sen. Düşmana yapılmaz bu son dediğin :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Forum polislerimiz sağolsun....
Hiç genç arkadaş kalmayacak... Hep bizbize kalacağız sonunda o olacak :p

Yunus bende toplaşmalara katılmak istiyom, nüfus suretiylenmi geliyoduk ya la?

Sen yanına bir büyük alıp gelmek zorundasın maaleseff :p hani bi mezük abimiz var ufacık tefecik falan ama onla yani yoksa baska türlü kabul görmeyiz seni :queen:

Forum polislerimiz sağolsun....
Hiç genç arkadaş kalmayacak... Hep bizbize kalacağız sonunda o olacak :p

Abi sana başka bi topicde bir soru sormuştum lakin ki cevap gelmedi sanırsam :king:

Merhaba arkadaşlar ben zafer etimesgutta yaşıyorum.tanışmak ve kaynaşmak isteyenlere sevgi ve selamlar sunarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar