T tunacan Katılım 27 May 2006 Mesajlar 12 27 May 2006 Konu Yazar #1 yeni üye oldum. ankara çayyolunda oturuyorum. üniversitede okuyorum.22 yaşındayım. iyi forumlar görüşmek üzere..
yeni üye oldum. ankara çayyolunda oturuyorum. üniversitede okuyorum.22 yaşındayım. iyi forumlar görüşmek üzere..
Olcan138 Super Moderator Katılım 15 Kas 2005 Mesajlar 5,081 27 May 2006 #2 Aramıza hoşgeldin...:rendeer: Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 27 May 2006 #5 Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy::
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy::
ghostrideremir Katılım 5 May 2006 Mesajlar 205 27 May 2006 #8 mrb aramıza hoşgeldin kalıcı olman dileyiyle :rendeer: