Kardeş geçmiş olsun ama ulusan motorun çankaya'yla uzaktan yakından alakası yok gölbaşına gelmeden solda kalıyo... kim tarif ettiyse dalgnlığına gelmiş heralde...
Ben satışçılarından memnunum açıkçası gayet ilgili ve bilgililer ama fiyatlar biraz üst limitte ekipman için. genelde dainese nolan arai shoei var.
Bu arada yiba çarşısı gayet kötü bi yer geçen gideyim dedim pazarcı-işportacı kılıklı adamlar motor ve ekipman satıyor. bende orayı tavsiye etmem.
Ayrıca honda efe deki Ümit adlı arkadaşı da tavsiye ederim. motor satışında kendisi ama ekipmanda da yardımcı oluyor. alpinstar ls2 vs. markalar var.
Biriniz adam ayağa kalkmadı başıam gelmedi çok kötü diyor @mtnsyn
Diğeriniz başına gelen giden ne istedin diyen yok rahat rahat bak ne güzel diyor. @hakanens
Bu motor camiasına hastayım zıt noktalar aynı yerde...
Kardeşim Ulusan motorun yeni yeri doğukent bulvarında. Ben telefon numaralarını sahibinden.com da verdikleri ilanından aldım. Ve bizzat kendileri ilgisizdi. İlanda belirtilen adres çankaya olarak verilmisti. Şimdi oraları biliyorum. Kızdığım şey telefonla aramama rağmen benimle iletişime geçmemeleriydi. Olan oldu neyse.
Yiba çarşısı gerçekten çin malı motosikletlerin satıldığı doğru dürüst ekipman bulunamayan bir yer. Çarşının içine girdiğimde adamlar burada ne arıyorsun der gibi bir halleri varHer satıcının serviside yetersiz. Çarşının arkasını gördünüzmü
Koskoca Başkentte (hele birde motosiklet kültürü yok) doğru dürüst motosiklet satış ve servisi bulmak ne yazıkki çok zor...
Çankaya daki ULUSAN MOTOR a tamamen soğudum. Motor almak için gittim fakat yeni taşınmışlardı. Telefon numaralarını aradım yeni taşındıkları yerin tarifini istedim açık adres vermediler. 1 saat çankaya da dolaştım. Sonra yine 2 defa aradım çıkmadılar. Bu ne ilgisizlik. Siz kaybedersiniz. Tamamen soğudum. Ankara da tek motosiklet kalsa dahi onlardan almam gider İstanbuldan bile alırım. Yine görüştüğüm birkaç kişi ULUSAN MOTOR dan şikayetçi. Arkadaşım ben kimseye tavsiye etmem.
Hocam yildizda motomax ve mototan var aralarinda yurume mesafesi bir yol var.
Motomax'e gittim ordaki abi ilk basta cok ilgili gozukmese de bir sey olunca hemen yardima geliyo ilgileniyo.
Mototan'da zaten Tansu ve Suat abi asiri derecede ilgililer her seyde yardimci olurlar motor ekipman vs ayrica indirim isterseniz yaparlar da.
Ulusan motor golbasi yolunda samanyolu outlette su anda. Ben tasindiklarindan beri daha hasir nesirim ve hepsi cok iyi sicakkanli cana yakin insanlar. Sorunuzu cevapsiz birakmazlar. Oranin sahibi Vehbi abi bile sirf muhabbeti icin gidilir. Her ay 4 gun teorik egitim veriyolar ve bu egitimler icin para istemiyolar bile. Ustalari olsun diger elemanlari olsun hepsi cok yardimci hepsiyle tanisma firsatim oldu.
Daha dun incek yolundaki Rider Moto'ya gittim ustalari yaris oldugu icin yaklasik 1 ay yokmus (lukse bak) tek bir eleman vardi bu yuzden. Depo grip aldim o da sicakkanli bir abimizdi.
Buralardan baska hicbir seye gitmedim ama her yer cok iyi ilgi alaka bakimindan. Urun kaliteleri ayirdiginiz butce ile dogru orantili olarak artiyo haliyle ama ben ayak aliskanligi hep Mototan'dan alisveris yapiyorum sirf muhabbetleri icin bile giderim oraya.
Talihsizlik olmuş, aslında yerini de bir önceki mesajda tarif etmiştim ama gözünden kaçmış.