İstanbul yolunda Çevik kuvvetin arkasındaki sanayide çiniciler veya çinici kardeşlerdi öyle bişey olması lazım adı orda taktırabilirsin. 75 tl ye taktılar balans yapıp verdiler.
Dikkat edin, Ben de orada(ÇİNİCİ KARDEŞLER'de) yaptırmıştım 2015Ocak ayında lastik seti değişimimi. Ön tekeri takarken ön tekerleğin sol yanındaki km tahrik mekanizmasının tırnaklarını kırıp elime verdi ordaki Recep usta, ilk önce çırak parçayı oturtamadı,takamadı, REcep usta geldi, iyi TAKTI!!?!, sahibi/işleteni(her ne haltsa) de "şöyle mi oldu, böyle mi.. vs" diye konuştu, bi ara bana bile "zaten bozuktur bize gelmeden önce" gibisinden birşeyler geveleyecek oldu(520 tl Metzeler lastik setine para vermişim, 75 tl takmasına/balansına veriyorum, bu arada 15 tl'lik parçayı bozucam da sana yaptırmanın hesabını yapıcam sanki), beni bi 15 dakka dikti ayakta, sonra ordaki bir bayan arkadaşını bir yere götürmek için arabaya atladı ..ktirip gitti. Bir sorun çıkmazsa zaten sorun yok, sorun çıkarsa .ik gibi kalırsınız orda. Uyarmadı demeyin.
Parçayı ben sipariş edip kendim taktım.
Not: Kaba kelimelerim için özür dilerim, ama hakediyorlar.
Son düzenleme: