Ankara Chopper

Merhaba arkadaşlar,
18 yıldır Ankara da yaşmakta ve chopper crouiser motosikler sürmekteyim.
Bilginiz üzere Ankara trafiği ve yolları birbirinden berbat. Hadi yoldaki çukurlardan kaçtın desen, trafik de seni görmek istemeyen araba sürücülerinin eline düşmektesin. Ve motor sürücülerinin de buna istinaden birlikte olamadığını farkettim. Bunun nedeninin de aslında motosiklet sürücülerinin pek birbirlerini tanımadığını farkettim. Biz birbirimizi tanıdığımız, gördüğümüz hiç yoktan göz aşinalığımız olduğu sürece yalnız olmadığımızı ve özgürce yollarda motosiklet süreceğimize eminim. Aslında bu bir dayanışma çağrısıdır ! İnsanların motosikletleri farkedebilmeleri için gerekli olduğunu düşünmekteyim. Ve insanların motor sürücülerini yanlış tanımalarıda aşikar. Motorcu insanlara hep farklı gözlerle baktıkları gibi. Bu tabuların gözardı edilmesi gerekmektedir.
Bundan mütevellid, trafikte daha çok yer edinebilmek, ve insanların gözündeki tabuları yıkmak için chopper sürücüleri olarak;
Modeli, cc'si, beygiri farketmeksizin, tanışma buluşma ve kaynaşmaya davet ediyorum.

31,08,2013 tarhinde Ankara Nedjima bar da buluşmak üzere motor kültürünü herkese göstermek amacıyla toplanmayı davet ediyorum ve ve birbirimize yardım olsun tanışma olsun önyargılar olsun ve her ne şekilde motoru olursa olsun iki teker sevenleri bekliyorum.

Gelmek isteyen arkadaşları 055 558 90 08 ve 0555 700 97 08 numaralrından ulaşabilirler. ayrıyetten özel mesaj yoluylada haber verebilirler.

Saygı ve sevgilerimle hepinizi bekliyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar