Ankara - Bursa nakliye

Merhaba, ben yeni bi motor alacağım ama motor ankarada ben bursadayım ve çalışıyor olmamdan dolayı da ankaraya gidemiyorum. 1. si motorun sadece fotolarını gördüm. bir sorun çıkabilir diye korkuyorum. 2. si ben onu bursaya nasıl getirticem. bi iki konu vardı bunla ilgili otobüs vs. yazıyodu en uygun ama bunlar dışında nasıl getirtilebilir ?

nakliye olayını bilemem ama fotoğraflarla motorun ne olduğu çoğu zaman belli olmaz.ne fotolar gordüm içinde motor yok,ne motolar gördüm fotoğrafı yok.şimdiki motorumu almadan önce çok baktım ama fotolarda cillöp gibi olan,yanına gidince leş çıkıyor.aldığım motora da hiç bakmaya gitmedim çünkü berbat görünüyordu.en son aklımda kalmasın diye gittim ki mal tertemiz.sonuçta çok ucuz olan (hepimiz için) emeğinin karşılığı para vereceksin.ya yakından al,ya baktır,ya da en iyisi kendin gör...saygılar sevgiler

bincen ankara otobusune gidecen ankaraya gorcen motoru begenirsen alıcan..goturcen terminale 20 30 tl vercen işte her neyse otobus bagajında getircen..yok olmaz dersen bursadan bir arkadasına rica etcen eger ehliyetin felan yoksa beraber gitceksiniz alıp getireceksiniz...bu kadar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yanıma gelme durumu varsa gelisn bakayım..yada cuma gününe kadar beklersen onla bulusuyum bi yerde bakayım motora...
bi hafta sonu motorunu bursaya götürebilirik...hem benim içinde değisiklik olmus olur...oda ancak pazar günü ögleden sonra olur...11-12 de cıkıp 6 satte gitsem otobusle geri gelirim...
saka yapmıyorum ciddiyim...

motor modeli markası nedir varsa resmi ilanı paylaşırsan burdan tanıyan bilen arkadaşlarda çıkabilir ayrıca otobus olaına gelince öyle her firma almıyor motoru

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor modeli markası nedir varsa resmi ilanı paylaşırsan burdan tanıyan bilen arkadaşlarda çıkabilir ayrıca otobus olaına gelince öyle her firma almıyor motoru
:cat::cat::cat::rendeer::rendeer:

Uzaktan uzağa motor alımının zorluklarını iyi bilirim. Sadece Fotoğraf ile alınmaz. Arayacak konusacaksın ki yapmıssındır zaten.
Bir kere uzaktan geldiğin için adam sana gerekli konularda garanti verecek...Ona göre az cok motoru tanıyabiliyorsun.
Haa gidince söylendiği gibi cıkmazsa; masrafını karsılamayı göze alabilecek...Ancak bu sekilde gidip motoru alabilirsin uzaktan...
Ya da tanıdık birisini bulup baktırarak :p

Nakliye olayına gelince; Ulusoy ; Metro ; Kamil Koç VS. Büyük firmalar haricinde her firma bir koltuk parasına bu işi yapıyor... Yalnız araç Mercedes serisi olmalı.yoksa bagajlar alcak kalıyor...

Ben bu sekilde 3 motor aldm :) götürdüm :)

Ankara'ya gidip motoru görmeden alma derim. Kullanmayı biliyorsan,ehliyetin de varsa git,al,gel. veya ehliyetli birisiyle gidip ,alıp,gelin.

Motor görüntü olarak çok güzel olmuş da 250'lik olana yapsalarmış o görüntüyü çok daha iyi olacakmış. Gerçi bu kadar oynanması iyi mi kötü mü o da ayrı bir düşünce ama...

Neyse kişisel görüşü bir kenara bırakalım da getirme konsuna gelince en temizi ehliyetli birinin atlayıp getirmesi.
Ayrıca sakın ve sakın diyorum görüntüsüne aldanma resimlerde, git bir gör, hatta ustaya göster.

ya ehliyetim varda uzun yol tecrübem yok o yüzden tırsıyorum ki zaten gidemem şu sıralar ankaraya. ya dediğin gibi birisi getirecek motoru ya da birisi oradan bakıp onayı verecek otobüse yerleştirecek.

En kolayı senin için at bir otobüse al getir,motosiklet giyimin yoksa donarsın.

arkadaşım benim jinlum 250 lik motorum var.gecen düştüm ön koruma barı,akünün üst kapagı kırıldı,ön camı kırıldı,bunları nerden temin edebilirim bilginiz varmı

Uzaktan motor alinmaz. Eger alacagin motor bilindik bir marka ise , yetkili servise ucreti havale edeceksin, Onlarda senin adina genel kontrolleri yapacak. Orda bulunan bir takipciye noterden vekaletname cikarman gerekli adina alim satim yapmasi icin. Bunun haricinde nakliyesi icin de , Ankara ambarina gideceksin Bursaya cikan ilk kamyonun arkasina koyduracaksin. Ben kendi motorumu ambarda tasitiyorum. Otobus sakat. Cizilme olasiligi yuksek , birde depoyu bosaltiyorlar filan filan. Ambarlarda boyle bir sikinti yok nasil verdi isen oyle aliyorsun hem rampalari var.

fırat nbr kardeşim bugün bir kac yere haber verdim bakıyorlar akünün üst kapagına,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------

cekildigimiz resimleri yükleyemedim siteye:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar