***ANKARA***:bounce:

Arkadaşlar selamlar...ankara olarak bütün motosiklet forumlarındaki ankaralı arkadaşlara haber verip büyük bir toplantı yapalım diyoruz...sonuçta her forumda 4-5 kişi var hepsi bir araya gelince anca kalabalık oluyoruz..eğer site yöneticileri izin verirlerse hangi siteler olduğunu yazarım...sizde bu konuda yardımcı olursanız genel bir ankara toplantısı yapalım derim..ne dersiniz...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Azazil buluşma detaylarını foruma yaz haber olarak geçelim. Buluşma tarihini zamanın belirleyin.

20 haziran pazar günü saat 14:00 bahçelievler seyir kafe olabilir...hacettepe konservatuvarını geçince konya yolu kavşağına doğru sağda büyük görülecek bir yerde...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Tamam azazil kesin buluşuyorsanız siteye haber diye geciyorum :thumleft:

ben gelirim ama hacettepe konservatuarı nerde? bu arada ankara grubu, daha rahat haberleşmek için bi şekilde cep numaralarımızı verelim birbirimize

ARKADAŞLAR ARKADAŞLAr

böyle yapıyorsunuz olmuyor işte... buluşma öyle milletin sınava girdiği gün yapılmaz!!!! gerçi haberi de yeni aldım ama daha önce olsa bile gelemezdim..

daha ileri bir tarihe buluşma ayarlarsanız olabilrir.. mimkünse temmuzdan önce!

yok yaw biz temmuzdan sonra yapcaz sırf sana gıcıklık ossun die eheheh :cherry:

tamam olsun.. nasıl olsa ben temmuzun başında gidiyorum :) istersen ağustosta yap :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar