arkadaşlar bu gece sabaha kadar motoru yarına hazırlamak ıcın ugrasdım ... malum zırıltı titreşim ve cekiş problemi.. sılındır pisdon komple acdım ve inceledim .cekiş problemi anlaşıldı segmanların acık kısmı ust usde gelmiş segmanlarda aşınmış yedek pisdonum vardı onu taktım garantı olsun dıye .sonra yanmayan arka stop ve sınyale baktım ampulleri patlamıs.yenı ampul taktım onlarada..zıncır gevsemısdı tekeri geri aldım fren ayarlaını yaptım ve on tekere gecdıgımde dıreksıyonun hafif yalpalamasının sebebı ortaya cıkdı ,jantın akordu bozulmus sert bi cukura girmişizdir muhtemelen ona bişi yapamadım tabı ,km yi ceviren plastık carkıda kurcaladımm bıraz ,sonra eksık vidaları buldum onları tamamladım karburatoru temızledım,deponun ıcı paslıydı benzın cıkışına filitre yaptım ve Yola hazırız

bu yolculuga cıkamıcam9ı düşünmeye başlamısdım tek sorun kaldı ama uzun yolda engel tteskil edecegını sanmıyorum 1. vitesde kalkarken yenı takdıgım debrıyaj balataları kacırıyor garc gurc ses yapıor :S nrde hata yaptık acaba