(ANKARA) 30.04.2008 Toplaşması

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu akşamki toplantıya gelen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Can-ı gönülden söylüyorum ki çok güzel 3 saat geçirdim :rendeer:

Bilin bakalım buffun arkasından kim çıkacak :p

dsci0023mr0.jpg

Ceee eeeee Xenon :cherry:

dsci0024yk7.jpg

Makinamın ayarları da iyi olmuş. Eline sağlık Murat abi :rendeer:

Henüz toplaşmanın başlarındayız :bounce:

dsci0026fb8.jpg

http://img135.imageshack.us/img135/9135/dsci0025av9.jpg

Montlar kıymetli tabi :p

dsci0022gs3.jpg

Ailesinden habersiz motosiklet aldığı için evden kovulan Emrah arkadaşımız :cyclopsan

dsci0018mu8.jpg

Buff kardeşliği :cherry:

dsci0029pr2.jpg

Reklamlarrrr :p

dsci0027xi3.jpg

Murat abimin tesbihinden, ay pardon zincirinden motosiklet yaptım. Nasıl olmuş :p

Bu arada zincirin dişlerini saydılar. 40 dişli çıktı ama ben pek emin değilim :cherry:

dsci0030ck3.jpg

Burada amacımız Onurun kaskını çekmekti ama başka bir sanat çıktı ortaya :p

dsci0032nj1.jpg

Pişt yakaladım sizi :mrgreen:

dsci0036ux8.jpg

İstanbuldan misafirimiz bile vardı. İşte gecenin süprizleri. Seda ve Seral :rendeer:

dsci0037mx6.jpg

Emrahın yaratıcılığı :cherry:

dsci0039up3.jpg

Bu fotoğraflar kalkmak üzere olan CBF 150 abinin şerefine :bounce:

dsci0034cd9.jpg

dsci0035vn3.jpg

Gecenin ilk yarısının sonu :cat:

dsci0040uu6.jpg

dsci0041hs7.jpg

dsci0042qn1.jpg

dsci0044zb6.jpg

dsci0045ll6.jpg

dsci0046qw3.jpg

dsci0047hi2.jpg

Ve bir olay daha oldu. Onu da anlatmadan geçemeyeceğim. Yanımıza gelecek olan Demet abladan aldığımız ilk mesaj ile çok üzüldük.
Kendisi mesaj attığı an ağrılarından dolayı hastanedeydi. Sonra geçmiş olsun dileklerimizi iletip yapabileceğimiz bir şey
olup olmadığını sorduk. Neyse ki gelen ikinci mesaj ile, daha doğrusu Demet ablanın esprisi ile rahat bir nefes aldık.
Mesaj da döktüğü kumlardan kaç kat çıkarsa inşaat yapacağını yazmıştı :cherry: Şaka bir yana Demet ablaya tekrar
geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyorum ve bir sonraki toplantıda görüşmek ümidi ile diyorum, hepinize iyi sürüşler :rendeer:

Son düzenleme:
Güzel buluşma olmuş motorlarınıza sağlık :p
Fakat şu anahtarlık dikkatimi çekti bende istiyorum :)
dsci0032nj1.jpg

tüh yahu kaçırmışız...
ben o sıralar çizimlerle meşgüldüm birda dalmışım tamamen unutmuşum...toplantı moplantı...
neyse bidahakine artıkın...

Ve bir olay daha oldu. Onu da anlatmadan geçemeyeceğim. Yanımıza gelecek olan Demet abladan aldığımız ilk mesaj ile çok üzüldük.
Kendisi mesaj attığı an ağrılarından dolayı hastanedeydi. Sonra geçmiş olsun dileklerimizi iletip yapabileceğimiz bir şey
olup olmadığını sorduk. Neyse ki gelen ikinci mesaj ile, daha doğrusu Demet ablanın esprisi ile rahat bir nefes aldık.
Mesaj da döktüğü kumlardan kaç kat çıkarsa inşaat yapacağını yazmıştı :cherry: Şaka bir yana Demet ablaya tekrar
geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyorum ve bir sonraki toplantıda görüşmek ümidi ile diyorum, hepinize iyi sürüşler :rendeer:[/QUOTE]
:mrgreen:şimdi evdeyim yatıyorum ama ankara mt desteğiniz süperdi sağolun çok teşekkür ediyorum herkese ve buradan duyuruyorum belediyeden ruhsatlı bina yapacağım korkmayın .gerçi kaçak kat çıkmam için biraz daha kum gerekiyor ha gayret diyorum kendime:cat:
fotoğraflar süper olmuş aytaç ellerine sağlık ,emrah dikkat et parkta yatarsan üşütme yavrum :p misafirlerimizde gelmiş tühh kaçırdık yaa:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Buda yeni toplaşma yerimiz . X house a göre fiyat olarak % 50 daha uygun ve mekan olarak daha nezih bir ortam bence.

30042008033yl1.jpg

30042008035ib6.jpg

30042008042co6.jpg

30042008041lp3.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ne güzel hep bi aradasınız ama siyah lumuzini göremedik bu motorun pek magazin forever bi durumu yok galiba kazasız sürüşler dileği ile kalın sağlıcakla..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Anatolia ya geçmemizde iyi oldu. Fiyatlar daha uygun orda. Bundan böyle ordayız

fotoğraflar için teşekkürler..

Pro bi ara hafta sonu etkinliği içinde topic açsa ya?

Hastaneden gec cıkınca x-housa geldım ayrılmıstınıx,dusuk bı ıhtımalde olsa keyf e ugradım orada da yoktunuz neyse bır daha kı sefere

Eee guzel olmuş.
Pronun telefonuyla gelicektim ama son dakika bi arkadasım geldi. Neyse hafta sonu gezide bulusuruz artik =)

Güzel toplaşılmış valla, misafirlernizde pek bi güzel, 600F' ini ayırmıyor hiç yanından :p Dahada resim istiyoruz ama :p

güzel bir buluşma oldu emeği geçen herkeze teşekkürler:p

Bir ben iş çıkışı geldim demekki takım elbiseli falan:p Ama böyle iyi oldu diğer türlü eve git, yemek ye, motor kıyafetlerini giy gel, geri git o zamana kadar zaten grup dağılırdı.(Acaba evimi taşısam merkezi bir yere:silent:) Ayrıca katılan ve katılmak isteyip te katılamayan tüm Ankara MT ye teşekkürler.Güzel bir birliktelik oldu.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
istanbuldan kacan var sanki :mrgreen:

1.benim neden fotom çekilmedi
2.süleyman kardeşim gene takım elbiseyle gelmiş.kardeşim sen endurocusun.öyle derli toplu gezmeyeceksin.motorcu adam takım makım giymez.
3.sonraki haftalarda şöle yeşilliği bol bir park alanında buluşsak misal altınpark yada benzer bir yer.illa gezi şart değil.ağaçları görünce içimiz açılsa,milletin sigarasından duman altı olmasak ii olmaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar