ANKARA 29 Ekim Cumhuriyet Bayram Korteji ve Şehitlerimizi Anma Sürüşü

9mvk.jpg

Facebook Etkinlik Sayfası

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı korteji büyük bir çoşkuyla yapılacaktır.

Turkiye Motosiklet Platformu'nun organize ettiği tüm ülkede eş zamanlı olarak aynı saatte başlayacak olan korteje motosikletlerimizi Türk bayrakları ile donatarak katılıp kutluyoruz.

Cumhuriyet'in Doksanıncı yılı nedeniyle bu yıl her zamankinden daha çok rekor bir katılımla kortejimizi gerçekleştireceğiz. İçinde bulunduğumuz bu hassas günlerde, Türk bayraklarıyla süslediğimiz motosikletlerimiz ile her zamanki gibi, hangi değerlere ne kadar sahip çıktığımızı çok yoğun bir katılımla dosta düşmana bu özel 29 Ekim Cumhuriyet bayramında gösterelim.

29 Ekim Kortej Programı:

Toplanma yeri:
Ankamall Koçtaş Önü
Toplanma saati en geç:12:30
Kortej Hareket saati: 13:00

Güzergah:

Ankamall den toplanıp hepbirlikte yola çıkıyoruz.Konya yolu,Aşti,Milli Kütüphane,Bahçelievler 7. cadde,Anıtkabir,Kızılay, Meclis ve Kuğulu Park.

Kortej tüm motosiklet gruplarının katılımına açıktır. Her grup kendi flama, bayrak ya da pankartını taşıyabilir. (siyasi olmamak koşulu ile)
Üyesi ve mensubu bulunduğunuz tüm gruplara şimdiden duyurusunu yapınız.

KORTEJ KURALLARI ( LÜTFEN UYALIM, UYMAYANLARI UYARALIM )

Korteje ehliyeti ve yeterli koruma ekipmanı olmayanlar katılamaz.

Kortejde görevlilerin ikazlarına ve sürüş kurallarına mutlaka uyunuz.

Lütfen fermuar düzenine uyunuz, bu hepimiz için hayati önem taşımaktadır. Gereksiz hareketler ile kimseyi riske atmayınız.

Kurallara uymayanlar herkesin güvenliği ve huzuru için kortejden çıkartılacaktır.

Turkiye Motosiklet Platformu

İptal edilmesine üzüldüm... Seneye nasip olursa bende alacağım motorla katılmak isterim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------

İptal mi edilmişti... :)

Biraz önce 35-40 kişilik motosikletini bayraklarla donatıp, korna çalarak Ziya Gökalp Caddesinden geçenlere de birilerinin haber vermesi lazım!... :) :) :)

ben de gördüm artık ne halt yemeye iptal edildi dediyse arkadaş, Allah'ım ya...

Bir de wosvosların bi geçişi vardı ki ayrı bir güzeldi doğrusu...

Kendime Motosiklet, Hanıma da bi vosvos alayım diyorum zaten...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar