Anında yol vermeyen araç sürücüsüne ceza kesen motorcu! -video-

Sanırım Mecidiyeköy civarı?
Orası gerçekten çok dar ve araçlar genellikle yol veriyor.

Bence biraz daha nazik olmalıyız gerçekten.
Yol vermeyene küfür kıyamet var ama yol verene teşekkür yok.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
bugün arabanın birine çok kızdım onu paylaşmak istiyorum. o kadar kızmıştımki nasıl tuttuysam aynayı kökünden söktüm. hatta şu anda bile çok sinirliyim fotoğraftada belli olur zaten.

buyrun kopardığım aynayıda eve getirdim alın bakın.

88GOQk.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

bugün arabanın birine çok kızdım onu paylaşmak istiyorum. o kadar kızmıştımki nasıl tuttuysam aynayı kökünden söktüm. hatta şu anda bile çok sinirliyim fotoğraftada belli olur zaten.

buyrun kopardığım aynayıda eve getirdim alın bakın.

http://i.hizliresim.com/88GOQk.jpg

neyse yanlış anlayanlar falan olur yazayım ben :) ayna küçük abimin eski arabasına ait. yolda giderken başka bir araçtan koparılmış bir ayna değil yani. öyle bir terminatör var da biz mi görmedik. ayna mevzusuyla ilgili bir şaka yapayım dedim ama komik olmadı :) öyle ayna falan kırmayın sakın, dabancalı adamlar vurur.

bu olay nerede oldu? beylikdüzünde mi?

arkadaşlar yolda gerçekten çok yol veren var, yani o kadar seviniyorum ki. bende artık arkamda hızlı araç farkettiğim anda hemen yol veriyorum. arabadakiler görmemiş olabilir ve bazen bizde göremeyiz.

bildiğiniz gibi arabalar motosikletlere göre daha konforlu sıcak ve rahattır. yani adam/kadın içeride mayışıyor sonra unutuyor yolu önü arkasını :D göremeyebiliyor yani bazen, normal algılayın bunu.

bozmak değil tamir etmek marifettir unutmayın.

Mecidiyeköy viyadük.

yagmur yagıor...
sagdan giderken sana yol vermeyen aracın içine bir bakıyorsun, o trafikte deil aslında TELEFONDA BAŞKA ALEMLERDE GULUMSUYOR... sende saf saf korna çal yağmurda ıslanarak...

motorcunun yaptığı doğru değil.. ama o şekilde ıslanırken içerde telefonunda hulyalara dalan insanlara da tiltim..

Zarar vermemiş ama mesajı vermiş:)
Arkadan gelen motorcu durumu toparlamış,iyi olmuş.

Bu saatten sonra ''arabacı'' daha dikkatli olur,bizlere yol veren sevdiğimiz tipler arasına girer:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar