Bir kaç basit hesap:
Hızını 50 olarak alıyorum.
Fren yapabileceği aralık (en erken tepki ile) 1.5 saniye civarı. (-0.2ms tepki süresi) 1.3 saniye.
Ön süspansiyonun indiği andan ne zaman frene bastığı rahatça seçilebiliyor, 1.05 saniye kadar fren yapmış.
Yani geç frene basmadığını görebiliyoruz, isterseniz kendiniz de frame by frame inceleyerek bu sonuca varabilirsiniz.
ABS ile fren yaparak düz çizgide 19 kilometre hıza düşebilirmiş (-0.8g ivme kaybı, ABS'li bir motosiklet için ortalama değer).
Kaçmaya çalıştığı için motosiklet bir miktar yatık durumdaydı, fren gücünün azalmasıyla ABS ile 23 km/h hıza düşebilirmiş (-0.7g - tahmini).
ABS'SİZ fren yaparak düz çizgide 23km/h hıza düşebilirmiş (-0.7g). (Abs'siz motorcular için ortalama değer)
ABS'SİZ fren yaparak hafif (yatık halde) 28km/h hıza düşebilirmiş. (-0.6g - tahmini)
-1.0g deceleration ile fren yapmış olsaydı, 15kmh~ civarı bir hızla çarpacakmış. Günlük hayatta pist lastiği kullanmadığını varsayarak en az 20km/h gibi bir hızda çarpacağı kesinmiş diyebilirim.
Çarpışma anında ticari aracın konumuna bakarak, motosikleti yatırarak da kaçma ihtimali zayıf gibi, yolu tamamen kapamış adam.
Burada yapabileceği şey, araç burnunu çıkardığı anda kornaya basmak olabilirdi. Kaçarak ya da fren yaparak kazayı engelleme şansının yok.
Belki motoru yatırırken kornaya basılı tutsaydı ticari araç da frene basardı, bence panikle kornaya basmayı düşünemedi.
50km/h hızdan 0'a 1.05 saniyede inmek için gereken g(deceleration) -1.35g. Ben durabilirdim diyen arkadaşlar sanırsam her gün pist lastiğiyle yola çıkıyor, gideceği yollara da önceden pist asfaltı döktürüyor.
Not: Ekipman kullanmamasına bence de yanlış bir davranış, ama burada sürüş açısından kendi hatası yok.Bana da biraz hızlı çarpmış gibi geldi, 50+ bir hızla gidiyor olabilir ya da frene tam basmamış olabilir.
Motosiklet eski modelse abs olmayabilir. Her türlü girecekmiş zaten. Ben 40 derece sıcakta bile ekipman kullanıyorum, siz de kullanın.