Aniden oldu..

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Karsılamalar ıcın tesekkur ederım, tmm artık sıteyı acılıs sayası da yapmısım. Bu da demek oluyor kı olay bıtmıstır. Oysa kı ben tutkulu olunmaz, dogulur sanırdım, sonradan da oluyormus. Insanın aynı duyguları hıssettıgı bırcok kısyle aynı ortamda bulunması hoş. Eyw, motor tutkunları.. Model konusundakı kafamdakı ufak kararsızlıktan kurtulur kurtulmaz daha teknık konulardan konusucaz. Yuregınıse saglık...

Kouyla ılgılı bılgısı, verdıgım modellerle tecrubesı olan arkadaslarımın yorumlarını Marka ve Model Kıyaslamaları Bolumunde actıgım topicde beklıyorum. Bunun dagha saglıklı ve dogru karar vermemı saglıyıcagını dusunuyorum.. :silent:

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

valla iyi düşün bak bu karalar öle hemen verilmez ona göre pein peşin söyleyim kardeş seçimini iyi yap ilerde içine sinmeyen bi motora binme hoşuna giden veya binebileceğin üzerinde rahat edeceğin tiplere bak geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar