Aniden dönüş yapan otomobile 3 motor birden çarptı (video)

3 motosikletli kafadarın yolculuğu kazayla neticelendi.

Güney Afrika'nın Kuzey Batı Bölgesindeki Harties şehirinde ilerleyen motosikletli 3 arkadaş, dönüş yapmak için yola çıkan lüks otomobile çarptı. Peş peşe araca çarpan motosikletliler, yerde sürüklenerek yaralandı. Yaralılar hastaneye sevk edilirken, otomobil sürücüsünün ifadesi alındı.

Kaynak: Novahaber.com - İHA

Ekli dosyalar

• 3-motor-otomobile-carpti.jpg
    3-motor-otomobile-carpti.jpg
    52.3 KB · Görüntüleme: 23,443
sonrada motosiklet tehlike binmeyin. Böyle dallamalar olduğu sürece arabalar bile tehlikeli

Motosikleti
Cbr 650F
yazık cidden... böylelerinin ehliyetini alacaksın

Çeken motorda takip mesafesi normalin altında olmasına rağmen doğru frenlemeyle durabiliyor ancak arkasındaki için aynı şeyi söyleyemiyorum. Öndeki eleman panik frenin tatbikatını yapmış. Acaba arabaya kilitlenip fren yapacağına soldaki boşluktan kaçabilir miydi? Ayrıca kavşağa gelinen sürat normal seyir süratiyle aynı. Her zaman kavşakta duracakmış süratte gel diyor bu işin guruları. Demek bir bildikleri varmış. O aracın lastiği patlar, uyuya kalır vs Bu önlemleri bu gibi aksi durumlar için alıyoruz. Neyse geçmiş olsun

İndirin arabadan çekin kenarıya güzel bir sopa atın bu kadar basit

Arabadaki arkadaş baktı yol kalabalık gelen giden var çekecek kavşağa girmeden emniyet şeridine yolun boşalmasını bekliyecek

İlk çarpan motorlu arkadaş ön frene haş diye basmış anlaşılan motorcu ne yapsın fren mesafesi yok soldan kaçabilirdi diyoruzda her zaman öyle olmuyor ben olsam % 99 arabaya kitleneceğim için arabaya bodoslardım :queen:

İndirin arabadan çekin kenarıya güzel bir sopa atın bu kadar basit

Arabadaki arkadaş baktı yol kalabalık gelen giden var çekecek kavşağa girmeden emniyet şeridine yolun boşalmasını bekliyecek

İlk çarpan motorlu arkadaş ön frene haş diye basmış anlaşılan motorcu ne yapsın fren mesafesi yok soldan kaçabilirdi diyoruzda her zaman öyle olmuyor ben olsam % 99 arabaya kitleneceğim için arabaya bodoslardım :queen:

emin ol dediğini yapmışlardır. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sanki kasıtlı yapılmış gibi yada araç şöförü cidden çok acemi. dönüşe gelmeden yaklasık 20mt önce dönmeye başlamış.

Bilmem dikkat ettiniz mi ama mercedes önce motorcuların önündeki arabaya çarpıyor. Yani yapılacak pek az şey kalmış.

Sadece panik fren yaparken arkayı kilitlemiş, ön frenide kilitleyince sağa düşmüş. Belki sola düşseydi hiç yara almadan kurtulabilirdi. Turuncu R1 zamanında düzgün fren yapıp duruyorken, arkadan gelen mavide kayarak geliyor ve turuncuyu havalandırıyor. İlk düşen bacaklarından feci yara almış olabilir.

Motosikleti
1190 ADV
Araba önündekine çarpmamak için sağa kırıyor, dönmek için değil.. Arabanın önündekine olan mesafesi dikkat ederseniz böyle bir çıkarım yapılabilir, motorların önündeki arabaya da çarpıyor... Ağzına mıçmış yani ortalığın...

Çeken motorda takip mesafesi normalin altında olmasına rağmen doğru frenlemeyle durabiliyor ancak arkasındaki için aynı şeyi söyleyemiyorum. Öndeki eleman panik frenin tatbikatını yapmış. Acaba arabaya kilitlenip fren yapacağına soldaki boşluktan kaçabilir miydi? Ayrıca kavşağa gelinen sürat normal seyir süratiyle aynı. Her zaman kavşakta duracakmış süratte gel diyor bu işin guruları. Demek bir bildikleri varmış. O aracın lastiği patlar, uyuya kalır vs Bu önlemleri bu gibi aksi durumlar için alıyoruz. Neyse geçmiş olsun

+++++ tamamen katılıyorum

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Bu tür insanları hadım etmek lazım ki nesilleri üremesin. :)

mavı motor doğru frenleme yapıyor turuncu anasını aglatıyor ortalıgın :D bodozlama

kırmızılı durmuştu da arkadan gelen mavi tosladı maalesef. Bu motosikletleri kullanırken daha aktif olmak lazım. belki belki kaçabilirdi. ama o durumda heyecanı kontrol altında tutabilmek lazım. bunu da çok az insan yapabiliyor.

eod

araç dönüş mü yapıyor yoksa öndeki duran aracı geç farkettiği için kaçmaya mı çalışıyor tam anlayamadım ...
bana kaçmaya çalışmış gibi geldi çünkü ilk olarak otomobile kıç tarafından çarptı ki o beyaz arabayı görmemesi imkansız dönüş yapacak bile olsa...
panikle direksiyonu sağa kırmış olabilir diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar