- Konu Yazar
Eee herkeste biraz fesatlık vardır![]()
Beyler amma fesatsınız
Eee herkeste biraz fesatlık vardır![]()
....Tamam bendede hata var ama benim hatamdan ziyade çok afedersin onun yaptığı öküzlükler boyunu aşıyor. Benim yerimde bir kamyon olsaydı allah muhafaza belkide biçerdi arabayı , ve arabada çocuklarda vardı![]()
Geçmiş olsun. Ilk zamanlarda olur böyle şeyler.
Başlıga takıldım ben. Bayan sürücüye arkadan vurmak yerine çarptım deseydiniz daha şık dururmuş sanki.
doğrudur arabalar zınk die dururken motosiklet biraz zor dururtakip mesafesini trafik yoğun olduğu zaman ayarlayamıyoruz, yakın yakın yol alıyoruz mecburen. sen öndekine yaklaşmasanda gelir birileri önüne geçer mesafe falan hikaye yani trafikte
+1 katılıyorumÖncelikle geçmiş olsun.
Soğuk havalarda ve yağışlı havalarda fren mesafesi tahmin edilenden daha çok uzayabiliyor.
Takip mesafesini iyi ayarlamak lazım.
Yazdığın gibi araca bişey olmuş olsaydı zaten hiç bişey söylemezdim yada kızgın olmazdım. Ama ortada hiç bişey yokken yani önü bomboşken arkasını kontrol etmeden ani fren yapmasına kızgınım. Tamam bendede hata var ama benim hatamdan ziyade çok afedersin onun yaptığı öküzlükler boyunu aşıyor. Benim yerimde bir kamyon olsaydı allah muhafaza belkide biçerdi arabayı , ve arabada çocuklarda vardı![]()
Dediğim gibi kardeşim,henüz çaylağımzamanımı fren yaparak harcadım 3-4 saniye içinde düşündüm..