Ani Arkadaşimiz Için özel Rica

Ben düşünemiyorum Ani nin durumunu, o yataktan kalkacak ve öğrenecek.. Çok kötü....

çok geçmiş olsun...
bu arada forumda aradım bulamadım, kaza nasıl olmuştu? resim varmı?

Onun için durum şimdi çok daha zor az-çok tahmin edebiliyorum...Şu ameliyatları geçsin ondan sora artık büyüklerimizden biri ya da ailesi uygun bir biçimde durumu izah eder..Umarım anlayışla karşılar nie bu kadar çok geç sölenildiğini...Onun için gerçekten çok büyük bir şok olacak.Allah sabır versin.Kalplerimiz ANİ ile birlikte.Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur...

arkadaşlar Ani nezle yada grip gibi bir enfeksiyon geçiriyor. bu yüzden ameliyatı 1 hafta kadar ertelendi. ağrıları olduğu için biraz morali bozuluyor. sohbet ettik neşelendirmeye çalıştım. birazcık faydam dokundu galiba.

Ah kıyamam yaa, sürekli selamlarımızı ilet, bir an evvel aramıza sağ sağlim döneceğini biliyoruz bekliyoruz bunları da söyle abla olur mu :((

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Selam söyle....Umarım bir an önce ayağa kalkar.....:rendeer:

ANi geçmiş olsun tekrardan..msn e gel tamam söz bundan sonra seni sinir etmiyeceğim :) bir an önce iyi ol ve aramıza dön:rendeer: speedygirl şule, teşekkürler bu konuya değindiğiniz için

buyuk gecmis olsun allah sifa versin , arkadaslar cok cok dikkatli olalim su makineleri kullanirken , biliyosunuz sadece bizim dikkatimizde yetmiyor , genelde kendimizi diger araclara farkettiremedigizden kaynakli durumlar bunlar ondan gunduz her arabayi sollarken yanina gelmeden kornayla gecede farla selektor yaparak uyaralim ki farkedilebilirligimiz artsin... birkez daha soyluom bunlar cok basit we cok cok onemli...

Ah kıyamam yaa, sürekli selamlarımızı ilet, bir an evvel aramıza sağ sağlim döneceğini biliyoruz bekliyoruz bunları da söyle abla olur mu :((

güzelim benim tabiki söylerim.

Selam söyle....Umarım bir an önce ayağa kalkar.....:rendeer:

selamınızı ileteceğim
sevgiler

ANi geçmiş olsun tekrardan..msn e gel tamam söz bundan sonra seni sinir etmiyeceğim :) bir an önce iyi ol ve aramıza dön:rendeer: speedygirl şule, teşekkürler bu konuya değindiğiniz için

sanada teşekkürler excavator

Ani dün ameliyat oldu arkadaşlar. morali biraz kötü ama sağlık durumu çok iyi. kan vermelerine bile gerek kalmadı. diğer güzel bir haberde kolundan olacağı ameliyattan vazgeçildi. sadece alçıyla kurtuldu. merak eden arkadaşlara duyurulur.
hepinize selamı var

Son düzenleme:
Allah kalanlarımıza yardımcı olsun...
Yüce Rabbim arkadaş(lar)ımızı korusun...

Ani dün ameliyat oldu arkadaşlar. morali biraz kötü ama sağlık durumu çok iyi. kan vermelerine bile gerek kalmadı. diğer güzel bir haberde kolundan olacağı ameliyattan vazgeçildi. sadece alçıyla kurtuldu. merak eden arkadaşlara duyurulur.
hepinize selamı var

isteee bu cok guzel bi haber, umarim daha da iyi olur, ameliyatin basarili gecmesi ne mutlu ve de kolundan ameliyat olmamasi da sevindirici....
gecmis olsun,

@ani arkadaşımızın iyileşmesi sevindirici hiç yoktan biraz moral veriyor bizelere:rendeer:

İnterneti uzak tutun!!:cat:
Geçmiş olsun!!!

Herkesin yolu açık olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar