[Angora MT] Çarşamba Toplaşımı 007

Ya seda su R3N bisi dediginde cvp verme ltf konu amacından sasıyo, toplanma msg si olmus yine aciip bişi =)

Ben sanırsam ordayım... 6:40-6:45 gibi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben sanırsam ordayım... 6:40-6:45 gibi.

Bekliyoruz bekliyoruz herkesi bekliyoruz ::pulp::

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Bin9yüz85, scorp, kozalak

Bir kişi daha yakaladım hadi bakalım :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
sanki bu sefer daha kalabalık olacağız. Bir gün de böyle kalabalık bir şekilde buluşup alabalık yemeye gidelim. Kafiyeli oluyor kalabalık alabalık :p:p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir kişiye onca kişinin datlısı masraflı olur yaw, ama Pro için sorun yoksa datlılar benden derse bizim için de sorun yok :p

İçimden yarın geleceklerin listesini yapmak geldi yaaa, hadi bakalım yok mu başka ben geliyorum diyen :cherry:

Murat abi kalabalık alabalık bana uyar, balık yemeyi çok beceremem ama neyse artıkın ::dpac::

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Proya tatlı ısmarlatacağımız gün daha gelmedi. Zamanı var az daha bekleyin çökeceğiz pro ya :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Proya tatlı ısmarlatacağımız gün daha gelmedi. Zamanı var az daha bekleyin çökeceğiz pro ya :p

Ankara MT olarak Pro üzerinde ne gibi planlarımız var anlayamadım :cherry:

tenk yu ederim. oldu bekleyin ama toplantı süresince bekleyin :p
toplantı bitince halen gelmediysem daha fazla beklemeyin üzülürüm, mahçup olurum. :cherry:

seni mahçup etmek için toplantı bitse bile bekleyeceğiz, ama eminim ki sen bizi mahçup edeceksin
ve süprizzzzz deyip basacaksın mekanı, yanılmıyorum dimi ( Allahım neasıl da gaza getiriyorum ) :mrgreen:

Son düzenleme:
bu gaz ancak 80-90 km götürür beni, üstüne daha 500 km lik gaz lazım. :)
gaz ayarım bozuk galiba biraz fazla yakıyom dimi :queen:

ben yavaş yavaş çekileyim, uzatıp topikinizi bulandırmayayım, iyi toplaşmalar, neşeli sohbetler diliyorum size:rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ilahi siz ya, motosikletçi insanın esprileri de motosiklet ile ilgili terimlerden oluşuyor ne de olsa :cherry:

siz bir ustaya uğrayın ister, gaz için iflas edeceğiz yoksa :p ama biz sizi yarın ısrarla bekliyoruz :wiinkk:

Len "bir milyon", anca çene var sende de, tek toplantıya geldin 10 toplantılık muhabbet yapıyorsun başlıklarda :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Düşünüyorum da sizin toplantılarda bi eksiklik var...Şöööle biraz ekşınlar falan yapsanız ya..... Saat 10 olmadan dağılıyonuz.... Biz gece 2 ye kadar muhabbet şamata langırt airhokey tabu mabu bişeler yapıyoz.... İnsanlar eve gitmek istemiyor....:p

Resimleri ivedilikle bekleyeceğim....:cat:

evet pro ekşin istiyoruz , bizi disko neyim götür , bu ne kardeşim alışveriş merkezinde toplanıyoz , köftecide felan , ekşııınn istiyorum ben , hareket istiyorum , duramıyorum yerimde :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar