Angel eyes far yapımı

evet arkadaş hem maliyetinden hemde el becerisini sevenler için mükemel bir örnek hemde motorsikletiniz daha güzel gözükecek

Alıntıdır...

Otomobillerini modifiye edenlerin son gözdelerinden birisi angel eyes yani melek gözüdür.
AngelEyes1.jpg

cchalo0408r1small.jpg

Araçların görüntüsünü, estetiğini değiştiren bir modifiye olduğu kesin, ayrıca araca bir ruh da katıyor.
Gelelim projemize;

Melek gözü yapımı için ihtiyaç duyacaklarımız;
1- Jaluzi perdelerinin apartı olan çubuğumuz
2- 2 adet led ve tercihen 220ohm luk bir direnç
3- 8mm çapına tekabul eden bir kavanoz
4- bir adet fırın
5- elektrik bandı
6- kablo

Jaluzi perdelerinin apartı olan çubuğumuz;

Bu çubuğumuz uzun olduğu için yeteri uzunlukta kesiyoruz.

Kesilen bu saydam plastik çubuğu fırına koyup hafif şekil alması için yumuşamasını bekliyoruz;

Daha sonra fırından çıkan çubuğu, bir cam kavanozun yada yuvarlak başka bir malzemenin etrafına sararak şekil almasını sağlıyoruz.

Daha sonra bu plastiğin 2 ucuna led lambaların içerisine girebilmesi için matkap ile delik açıyoruz.

Açtığımız deliklerin içerisine LED lambaları sokuyoruz.

Sonra led lambaların 2 ucunu + ve - kutuplarına uygun şekilde bağlıyoruz. LED lerin bağlanması ile ilgili olarak http://ledcalculator.net/ sitesinden faydalanabilirsiniz.

Daha sonra bu çemberin üzerindeki çizgilerin oluşması için, halka çubuk üzerine çizikler atıyoruz. Drill aleti kullanabileceğiniz gibi normal testereleri de kullanabilirsiniz.

Bu çubuğun uçlarına taktığımız LED lambalara güç verildiği zaman görüntü aşağıdaki gibi olur.

bence süper birşey denemek lazım el meği var sonuçta daha değerli olur
el becerisi nekadar iyi ise orjinala okadar yakın olur

Hakkaten güzel bir paylaşım olmuş fikir şahane ama fotolar yok üzücü bi durum:rendeer:...

dostum resimler olmadan nasıl anlayabiliriz. :)

ellerine sağlık benimde yapmayı düşündüğüm birşey ancak resimleri koyabilirsen seviniriz :)

biraz hayal gücü lazım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:33 ----------

zihninde canlandır yaparsın ben pazar denicem

yararlı bir paylaşım olmuş.. güzel fikir.. denemeye değer..

angel eyes yapılış

bende kendi motoruma yapmak istiyorum ama önce direnç konusunu ve jaluzinin maliyetini merak ediyorum arkadaşlar bilen varsa yardımcı olsun.

netten araştırdım buda yabancı bir videodan yapılışının resim görüntüleri:)
voofq1.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maliyeti 5 lirayı geçmeyecektir. Farı sökmeye göze alabiliyorsan dene :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eskicilerde bile vardır jaluzi almayacaksın jaluzilerin saplarından alacaksın. Çevrende halıfleks ya da jaluzici varsa onlarda vardır bedavaya bile verirler

arkadaşlar mesaj alıntıdır o yüzden resim yok arkadaşın verdği video daha ayrıntılı bir biçinde açıklıyo herkese tşk ler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar