angel eye yapımı kendi stilini yarat :)

angel eye nin yapımının bu kadar basit olduğunu bilmiyordum çok basit herkesin yapabileceği birşey ama adamın o kullandığı şeffaf boru gibi olan şey nedir onu bulamadım
[GV]980547339061120203&q[/GV]
insallah daha önce paylaşılmamıştır burada otomobil için yapıyorlar ama motosiklete göre de yapılabilir

http://video.google.com/videoplay?docid=980547339061120203&q=angel+eye buda direk link

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunların hazırları saten 15-20mılyon cakma olanları :cherry: ama yınede guzel paylasım tesekkurler

oto modifiye forumlarindan birinde vardi gormusdum bu malzeme yerine arkadasin biri jaluzi perdenin ayar kollarindan yapmisdi ayni yontemle onlarda ayni malzemeymis saniyorum ama ben onun forumda yazdigini yazdim yapacaksan bence sende o forumu arastir ben bundan bir bucuk yil kadar once okumusdum o yaziyi:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
jaluzi kollarıda benzer malzeme mantıklıı

bmw lerde cok hoş duruyor bu farlar.bi de audi nin yenı makyajlı kasasındakı ledli farlar da moda şu aralar

Jaluzi çubuklarının genelde içi boş olduğundan ışık iletiminde zayıf kalıyor.
Bende zamanında bunu yapmak için aramıştım.Zeytinburnunda girmediğim perdeci kalmadı jaluzi çubuğu için.Ama hepsinin içi boş(boru gibi).Bauhaustada yok.İçi dolu akrilik çubuk kullanın.Plaksiglass işi yapan yerlerden temin edebilirsiniz(Karaköy perşembe pazarında bulunabiliyor).Led için de yüksek lümenli superflux ledi tercih edin

çok güzel di doğrusu ama bunu becereileceğimi düşünmüyorum en iyisi gidip hazırını almak, paylaşım için teşekkürler yetenekli arkadaşlara başarılar. .

çok basit yapımı ama en önemli sorun şu şeffaf çubuk bu elbise askıları var şeffaf olan onunla deneyeceğim yapabilirsem burada paylaşırım yine :))

elbise askısı güzel fikir muyi :) karaköyden pleksiglass satılan yerlerde olabilir kanaatindeyim.

Paylaştıgın icin saol guzelmiş baya ama tabi anlamak lazım bu işlerden:cat:

paylaşım için sağolda bi angel halka için bu kadar uğraşılırmı bide kese kese en sonnunda siyah bantla angel halkanın yarısı yok onu anlayamadım bari 8 tane halka yapsana üstüste koysa belki bişeye benzermiş

Forumdan Uzaklaştırıldı
angelın bı anlamını bırakmadın anıl sende :queen:

payşalım için teşekkürler ayrıca en kısa zamanda bi tanede ben yapmayı düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar