Android yardım

Selam beyler bayanlar size birsey danismak istiyorum. Benim samsung galaxy ace m var ancak ilk cikan degil bir sonraki versiyon gts 5830i. Dikkat edin i versiyonu Telefonum rootlu suanda ancak cyanogenmod yuklemek istiyorum butun riskleri felan biliyorum sadece kullandiginiz rom ve temalari rica ediyorum Benim telefona cyanogenmod 10 var mi 7 var ancak bulamıyorum cyanogenmod 7 de olur internette araştırıyorum uzun zamandır ama bulamadim bana link atabilir misiniz cyanogenmod 7 veya daha ustu bide kullandiginiz stabil sorunsuz rom varsa onlarida atsaniz cok makbule gecer

ben htc hd2 de bunu kullanıyorum,sana uyarsa tavsiye ederim

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240

Cyanogen sitesinde senin telefonun icin varmi bakabilirsin.ben bayaa arastirmistim xperia s icin,ilk sefer yapmama ragmen problemsiz hallettim.

Cm romun jb versiyonu olmasina ragmen ics olan cm 9.1 i kurdum.cok ta memnunum.keske daha once yapsaydim.telefonu acarken bazen sim kart sifresi sormama haricinde bir sikinti yok.hic dusunme ben garantiyi falan bozdum yaptim

Hepinize teşekkür ederim cmd 7 de hangisini kurmaliyim alfa beta birsuru bise var
Su adresteki alfa felan diyo onlardan hangisini yuklesem bi bilginiz var en son versiyon galiba beta3 onu mu yuklesem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar