Android Telefondan anlayan var mı !

Merhaba beyler.

Dün Sony Xperia Go'yu satın aldım.

Güncellemeyle birlikte 4.0 ICE Cream Sandwich e yükselttim

Ammavelakin 4.1 Jelly Bean'e yükseltemiyorum !

1 ay önce yayınlanmış nerdeyse, benim telefon en güncel yazılım şuanda yüklü diyor sizde güncellemeyi deneyince.

Ahanda sony'nin sitesinde de bu yazıyor !

http://www.sonymobile.com/tr/software/phones/xperia-go/

Bi hata mı yapıyok nedir, bi el atın be dostlar..

stamina ve çoklu işlem modu önemli aslında hocam benim için.

kontrol ettim güncelleme yok şuanda ICS'deyim... :/

O bahsettiginiz her ulke icin gecerli degil. Belki o sistemi henuz turkiyeye acmamislardir o yuzden guncelleyemiyosunuzdur.

O bahsettiginiz her ulke icin gecerli degil. Belki o sistemi henuz turkiyeye acmamislardir o yuzden guncelleyemiyosunuzdur.

türkiyede JB kullananlar var gibi görünüyor hocam hiçbişey anlayamadım açıkçası. 1 ay önce yayınlanan güncelleme niye türkiyeye gelmedi onu da çözemedim.

Galaxy s3 kullanıyorum.

Jelly bean Türkiye de dağıtılırken

belli bir kombinasyona göre dağıtılıyordu.

Kimisi 10 gün önce kimisi 20 gün sonra

ama neticede bir süre sonra herkes jelly bean e geçti.

Sizinki de öyle olabilir. Bekleyin . Telefonunuz için Türkiye

güncellemesi çıktıysa er geç size de gelecektir.

cihazı sıfırlayıp denemeni tavsiye ederim.ben htc one s kullanıyorum güncellemeyi herkezten bir ay kadar sonra aldım. htc cihazı sıfırlayıp denememi tavsiye etmişti..

cihazı sıfırlayıp denemeni tavsiye ederim.ben htc one s kullanıyorum güncellemeyi herkezten bir ay kadar sonra aldım. htc cihazı sıfırlayıp denememi tavsiye etmişti..

bunu deme işte hocam :/ cihazı özelleştirene kadar göbeğim çatladı hepsi gidicek mi :/

size fabrika ayarlarına döndükten sonra geldi mi peki hocam güncelleme ?

bunu deme işte hocam :/ cihazı özelleştirene kadar göbeğim çatladı hepsi gidicek mi :/

size fabrika ayarlarına döndükten sonra geldi mi peki hocam güncelleme ?
evet kısa bir süre sonra geldi bu arada sony i pek bilmiyorum ama ayar ve uygulamaları yedekliyebilirsin sanırım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstediğiniz android sürümünü yüklemenize yardımcı olacak bir site http://forum.xda-developers.com/ . Telefonunuzu rootlayarak (Köküne inerek) daha fazla performans alabilirsiniz. S3 için önereceğim romlar 'Miui' idir. Araştırdığınızda performans artışını göreceksiniz. Stock romlar telefonunuzun performansını düşürmekte ve gereğinden fazla ram kullanmaktadır. Android linux ve java tabanlı bir işletim sistemi olduğundan dolayı her türlü işlemi manuel olarak yapabilirsiniz. Takıldığınız noktada yardımcı olabilirim :wiinkk:

http://en.miui.com/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar