Android sürüm değiştirme Sony

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler slm

Netten telefon aldım Sony Ericsson Xpreria Mini X10 telefon minik android ve ucuz 420 TL ye aldım, gelelim soruma, bundan önce HTC Desire HD vardı, ben onun ile aynı sanıyordum, çok ama çok farklı menüler filan çok dandirik, ben geri vermeye niyetlendim, benim sorum şu cevaplarsanız çok sevinirim, HTC Desire HD de android 2.2 eclair var mış, ben sony i bu versiyona getirebilir miyim ? Sony de android 2.1 eclair var, eğer çekersin derseniz teli geri iade etmeyeceğim, var mı bir fikri olan,

Sevgiler

Ahada soruya en alakasız adam olan ben okuyorumya bu konuyu:p
Yakında çözecem ben bu olayı:queen:

merhaba. androitle ilgili bir forum vardı adresini unuttum, orda belli modeller için çıkmamış yeni sürümlerin hemen her model için port edilmiş başarılı versiyonları var. bence telefonun back-up'ını alıp bir denemende fayda var. %100 sorunsuz olmaz ama kullanılabilir. ancak içine sinmediyse sat bence, versiyon 4.0 çıkalı dünya zaman oldu versiyon 2.1li telefon almak akıllıca olmamış...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam çok ucuz, en önemli ufacık :) ama sürüm berbat imiş

Istedikten sonra neden olmasın?
Öncelikle belirteyim Htc telefonlarında kullancığı android versiyonlar ve kendi uyarlamaları olarak çok üstün.
Aynı özellikli samsung , sony ve htc telefonları karşılaştırırsanız htc bazen çok daha düzgün (stable) adroide sahip olabiliyor.
Bendeki Htc Hd2 içinde windows mobile 6.5 vardı. Sildim android yükledim , sonra sildim windows phone 7 yükledim. Şimdi wp7 tango yüklesem mi diye düşünüyorum.
Yani biraz ilgiliyseniz yapabilemeyeceğiniz birşey yok.

Xda developers bunun için en iyi kaynak.
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=614
Bu da Android Romları
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=617

Moderatör
Daha kernel'i var, rom'u var. Arastirdikca karsiniza cok sey cikacak :) Surum yukseltmek garanti kapsamindan cikmasina neden olabilir bu arada.
Burada detayli bilgi edinemezsiniz, Androidle ilgili bir kac adam akilli site var, girip arastirin. Yada telefonunuzun kendi resmi sitesine girerek surumunu yukseltebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar