- Konu Yazar
ben liseden mezun olmuş para derdine düşmüş bir gencim kaskın benim hayatımdaki bir parça olduğunu çok iyi biliyorum gezilerimizden de anlışılır hatta son msjlarımda kaskla ilgiliydi.ama maalesef daha yeni başldgm bilgisayar işinde ilk servise gidişimde talihsiz bi olayla karşılaştım.servisten geri geldm motorumu dükkanın önüne koyup kaskıda üstünde içeri cd çantamı koyup motoruma bnp evime gtcktm ama ne yazzkki dukkndan cıktıgımda kaskımı göremedm içeri fln sordm patrona fln gördnzmü die onlarda görmedk diynce çalındıgını anladm.mecburen eve kasksız döncktm yicek oldugum cezadan falan korkmuodum asıs konu kasksz seyaht etmkti.fazla geçmedn polis durdrdu kask olmadıngan cezayıda yedim polise dedm çalındı fln die önünde de baya mtrlu var buraklern en az üçü aynı şeyi dio dedi tabi poliste haklı takdir ettim doğrusu kesmelide cezayı ama bn polise değil hırsıza sinir oldgumdan birz sert konusydm neyse sonc olrak bi şerefsizin bana yaptıkları bunlar.ben daha fazla çalışıp üç beş kuruş kazanpta ekmek paramda artırıp monttu dizlikti almayı düşünrken mlletin böle işlerle bana yaptıgı zarar yanına kalıo ya helal olsun.monttan vazgectk artık kask+ceza 160 ytl.
ale:bu arada ilk 15 gnde yatınca ne kadr düşüo bilen varmı?61 ytl yediğim ceza