Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitede anarchy online oynayan varmı yada zamanında oynamış olan? bi tane lvl 40 adventurer yaptım ama surekli mission al yap baydı bu oyun nası daha guzel gelişir neler yapılır bir bilene danısayım, hali hazırda oynayan varsa yanına yamanayım?
Sitede anarchy online oynayan varmı yada zamanında oynamış olan? bi tane lvl 40 adventurer yaptım ama surekli mission al yap baydı bu oyun nası daha guzel gelişir neler yapılır bir bilene danısayım, hali hazırda oynayan varsa yanına yamanayım?
mmorpg adı verilen türdeki çok oyunculu sanal karakter oyunlarından biri. WoW dan daha once piyasaya düşmüş bi oyundu. Yine WoW gibi 3d bi motora sahip ve 3th person yada 1st person olarak oynanabiliyor. Oyunun bence ilginç tarafı "gelecekte" geciyor olması. Birden fazla ırk seceneği ve tercih ettiğimiz doctor, adventurer, soldier, nano mage gibi yeteneklerden sectiğimizi calıştırarak karakter geliştiriyoruz. Oyun aslen paralı olmasına karsın ben gecen sene bi kampanyadan actım accountu 2009 ocaga kadar bedava oynuyorum. Bu kampanya su an hala devam ediyor bildigim kadarıyla.
Screenshotlar icin soyle bir link vereyim eger reklama girdigi dusunulurse moderatorler silebilir yada soylerseniz ben de silerim.